Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Lamprecht i blodig olycka inför ”Let's dance” – igen

Linn Hegdal råkade slå Filip Lamprecht på näsan under träning.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Filip Lamprecht är i semifinal i årets ”Let's dance”.
Foto: JACKELINE PEREZ
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Filip Lamprecht fortsätter att ta stryk på träningarna under ”Let's dance”.

Nu har han återigen fått sig en rejäl smäll på näsan.

”Mycket näsblod”, skriver hans danspartner Linn Hegdal på Instagram.

För några veckor sedan tvingades Filip Lamprecht, 24, åka till akuten i samband med att han fått en smäll på näsan under dansträningen. Nu har något liknande hänt igen.

”Råkade nocka honom igen tidigare i dag. Inte lika hårt som förra gången men fortfarande liksom knak och mycket näsblod”, skriver Linn Hegdal, 25, på Instagram.

Dansaren har också lagt ut en bild på Filip Lamprecht liggandes på rygg med en blodig papperstuss i näsan.

”Oklart om jag och Filip Lamprecht kommer vara vänner när säsongen är slut”, skriver Linn Hegdal skämtsamt.

Fick armbåge på näsan

Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett av tre kvarvarande par i årets ”Let's dance” på TV4.

Övriga par som är kvar i tävlingen är Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafsson samt Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm.

Förra gången Filip Lamprecht skadade näsan på träningen var det värre. Det var i mitten av april. Den gången fick han åka till sjukhus för att undersöka ansiktet.

– Jag råkade få Linns armbåge på näsan så det började blöda. Det var en rejäl smäll, men nu har vi varit och kollat det och allting var lugnt. Det är tur att vi inte dansar med näsan, sa han till Expressen efteråt.

Landade på axeln

Samma vecka besökte han dessutom Sankt Görans sjukhus i Stockholm för att få hjälp med en skadad axel. Han hade landat på axeln under träning och fått den lite ur position.

– De förklarade det som att det är som en stukning fast i nyckelbenet, sa han då.

Men det slutar inte där.

Redan inför premiären av ”Let's dance” var Filip Lamprecht otursförföljd. Under en träning fick han en klack på tån varpå läkaren beslöt att ta bort nageln. I flera dagar kunde han inte träna då han inte fick på sig skon.

Filip Lamprecht har tidigare berättat hur han tänker vila upp sig efter de tuffa veckorna i ”Let's dance”. Planen är att återhämta sig i mormor Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus i Hälsingland.

 – Hänga med familj och vänner, ta tid. Det har gått många dagar nu utan paus och ledighet, även om det har varit en rolig period. Men jag vill verkligen ta tid och känna efter och återhämta mig, njuta och ta egentid, sa han då

Nu svara Filip Lamprecht på ryktet om att det är slut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.