Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Lamprecht: ”Folk var elaka mot henne”

Filips svar om Peg efter uppbrottsspekulationerna
Filip Lamprecht är med i ”Intimt med Björken”.
Foto: Youtube.
Där ger han bland annat sin syn på det näthat som Peg Parnevik har utsatts på senare tid.
Foto: OLLE SPORRONG
Peg Parnevik tog så illa vid sig av vissa kommentarer att hon tog en paus från sociala medier.
Foto: Instagram
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Relationen mellan ”Let's dance”-vinnaren Filip Lamprecht och Peg Parnevik har blivit en följetong den senaste tiden.

I Martin Björks Youtube-program ”Intimt med Björken” kommenterar Lamprecht uppståndelsen:

– Många har ju fått för sig att hon inte är snäll mot mig. 

2019 vann Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen ”Let's dance”. I år upprepade han själv succén när han och dansaren Linn Hegdal vann tävlingen. 

Men vid sidan av dansgolvet har det stormat i sociala medier, där flickvännen Peg Parnevik fått ta emot näthat och elaka kommentarer från följare. När hon sedan avföljde Lamprecht på Instagram började rykten om en kris i relationen att uppstå, och Parnevik har också riktat kritik mot ”Let's dance”-produktionen som enligt henne ska ha skämtat på hennes bekostnad.

”Folk var elaka mot henne”

Filip Lamprecht har hela tiden hävdat att paret har det bra tillsammans, men för Martin Björk berättar han samtidigt om den turbulens som startades i sociala medier.

– Folk var elaka mot henne. Där gick det för långt. Och det sa jag till om, det har varit tufft för henne. Och för mig är det ju tråkigt när jag väljer att ställa upp i någonting och sen slutar det med att det blir ett bakslag för henne.

Filip Lamprecht vann ”Let's dance” tillsammans med Linn Hegdal.
Foto: Annika Berglund / TV4

Kritiserar klippningen

Lamprecht menar att många fått en felaktig uppfattning av Peg redan i realityserien ”Parneviks” – där han anser att klippningen inte framställde flickvännen helt korrekt.

– Det var inte schyst mot henne. Och folk ser ju inte allting som händer runtom, utan för att göra en rolig grej fick det ju henne att kanske inte se asskön ut. Men hon är asskön.  

På Martin Björks fråga om de fortfarande är ett par nickar han tyst.

– Är det verkligen så?, undrar programledaren.

– Jo jo, absolut, absolut. Det är jättebra. 

”Nu tävlar vi inte om andraplatsen”

Filip Lamprecht erkänner också att en del av honom blev glad när storfavoriten Carola Häggkvist hoppade av ”Let's dance”.

– Jättebra att Carola lyssnade på sin kropp. Det viktigaste är att man mår bra och alltihop. Sen var det ju så att absolut, nu tävlar inte alla vi andra om andraplatsen.

Expressen har sökt Filip Lamprecht.

Filip ryter ifrån efter hoten mot kärleken Peg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.