Filip Hammars ilska efter hotellets känga

Tv-profilen Filip Hammar slog sig blodig på ett av Elites hotell när han halkade i badrummet.
Foto: ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN
Under en vistelse på ett av Elites hotell halkade Filip Hammar i badrummet och slog sig blodig.
Foto: Fredrik Wikingsson / Fredrik Wikingsson/Instagram
Hans skador visades upp på Instagram.
Foto: Fredrik Wikingsson / Fredrik Wikingsson/Instagram

Under en vistelse på ett av Elites hotell halkade Filip Hammar i badrummet och slog sig blodig.

Efter incidenten funderar tv-profilen på att stämma hotellkedjan.

Hotellet svarar nu i stället med att skicka en pik mot Filip Hammar genom att lägga ut en bild på ett vadderat badrum där de erbjuder Filip Hammar att bo.

– Det är ju helt absurt, säger en arg Filip Hammar till Nöjesbladet. 

Tv-profilen Filip Hammar slog sig blodig på ett av Elites hotell när han halkade i badrummet.

Parhästen Fredrik Wikingsson lade upp bilder på Instagram där Filip Hammar visar upp sin blodiga panna, näsa och överläpp.

– Jag skulle duscha imorse och så var det en sån där dusch, jag hatar när det bara är badkar. Så drog jag på vattnet och det sprutade. Som Fredrik sa, han hade eventuellt tittat åt vilket håll duschhuvudet var riktat. Men jag sket i det, säger Filip Hammar och fortsätter: 

– Och så fick jag allt vatten i ansiktet och fullt ner på golvet och det blev glashalt. Och då föll jag handlöst med ansiktet ner i golvbrunnen.

Vill ställa dem till svars

Efter incidenten funderar nu Filip Hammar på att stämma hotellkedjan - något han berättar under måndagens avsnitt av Kanal 5:s ”Breaking news”.

 – Jag har länge sagt, det där är för hala golv. Jag känner att antingen så måste de byta ut dem, för det här är en dödsfälla, annars kommer någon, exempelvis jag att stämma dem, säger Filip Hammar.


LÄS MER: Filip Hammars blodiga olycka – mitt under turnén 


Till studion hade han och Fredrik Wikingsson bjudit in advokaten, och förre justitieministern Thomas Bodström för att diskutera händelsen. Thomas Bodström menade dock att det skulle krävas en hel del samt anmälningar från flera personer för att Filip Hammar ska få ut någon större summapengar av hotellkedjan.

Hammar berättar så att han efter händelsen fått in berättelser från flera personer som varit med om liknande incidenter. Därför vill han nu ställa hotellkedjan till svars. Han berättar också att de eventuella pengarna ska gå till välgörenhet.

 ”Tycker det är helt sjukt”

Efter Filip Hammars inslag i ”Breaking news” lade Elite Hotels upp en bild på deras Facebook-sida på att badrum vadderat med kuddar. 

”Nu har vi förberett ett särskilt badrum för dig Filip Hammar. Välkommen tillbaka! #kuddrum”, skriver de till bilden.

 Något som verkar ha retat upp Filip Hammar.

– Det är ju helt absurt när man slagit sig och fått sy fem stygn i pannan. Det är ju galet måste jag säga, säger Filip Hammar till Nöjesbladet. 


LÄS MER: Filip Hammars ilska mot allergiförbundet 


Karin Krook som presskontakt för Elite Hotels förklarar Facebook-inlägget för Nöjesbladet i ett sms:

”Vi på Elite Hotels tittar ofta på ’Breaking news’ med stor behållning, önskar Filip snabb återhämtning och att vi får hälsa honom välkommen till oss snart igen!”.

När Filip Hammar får höra kommentaren svarar han:

– Jag tycker det är helt sjukt. Det rimliga är väl att säga att vi ser över det? Vad hade de sagt om det inte var jag? Hade de lagt upp samma kuddbilder om det var någon annan människa? säger han till Nöjesbladet.

Nu har Elite Hotels tagit bort posten från sin Facebook-sida och lagt upp en ursäkt till Filip Hammar.

”Filip, vi vill be dig uppriktigt om ursäkt. Vår högsta prioritet är våra gästers välmående och vi tar olyckor på största allvar. Som lojala tittare till ert program, Breaking News, uppfattar vi att er ambition är att förgylla vardagen för oss tittare och vi ville med vårt inlägg bidra till denna ambition. Det var en felbedömning och vi önskar dig en snabb bättring. Vi vill passa på att rekommendera alla våra gäster att använda de badrumsmattor som finns i badrummen för att undvika olyckor”, skriver de i det nya inlägget.

Expressen har sök Filip Hammar samt Karin Krook på Elite Hotel.

https://www.facebook.com/elitehotels.se/photos/a.1420030848233526.1073741829.1413149348921676/2149481835288420/?type=3&theater

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.