Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Hammars bråk med Petra Mede

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Foto: Anders Ylander / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN
Filip Hammar avslöjar att han och Fredrik Wikingsson hamnade i bråk med Petra Mede. Foto: Anna Bergkvist
Petra Mede. Foto: Sven Lindwall

Filip Hammar tvingades konfrontera Petra Mede - som han haft ett stort bråk med.

I "Filip och Fredriks podcast" kallar han programledaren för "primadonna".

– Petra Mede har varit sig själv genom alla år - en primadonna med människor som passar upp henne, säger Filip Hammar.

I torsdagens avsnitt av "Filip och Fredriks podcast" skräder Filip Hammar inte orden när han pratar om Petra Mede.

När Hammar var på Felix Herngrens 50-årsfest placerades han bredvid Eurovision Song Contest-programledaren - något han inte var nöjd med.

– När jag ser att jag är placerad bredvid henne fick jag en klump i magen. För jag vet att senaste gången vi sågs, du jag och Petra Mede, så skar det sig, konstaterar Filip Hammar i podcasten.

Programledarduon ledde nämligen insamlingsgalan "Hela Sverige skramlar" hösten 2015 tillsammans med Petra Mede, och delade loge med henne i samband med välgörenhetsgalan.

Innan "Hela Sverige skramlar" spelade Filip Hammar och Fredrik Wikingsson in ett podcastavsnitt i logen - och hindrade Mede från att komma in.

– Vi började spela in och då knackade någon och sa att Petra behöver komma in, men då sträcker vi upp ett finger och säger "Bara fem minuter till", säger Filip Hammar i podcasten.

En behandling som Petra Mede inte tycker om.

- Dörren öppnas, då ser man att Petra är rasande över att det här har hänt. Hon tänker "Vilken plats de tar, och har ingen förståelse för andra människor", och vi tänker att "Den här primadonna-auran som Petra Mede har odlat i alla år, utan den grundar sig i hennes verkliga personlighet, säger Filip Hammar.

 

LÄS MER: Filip och Jennie Hammar separerar

 

Filip Hammar: Jag trodde Mede var en persona

 

LÄS MER: Diabetiker ilskna på Filip och Fredrik

 

– Jävlar vad arg du var, konstaterar Fredrik Wikingsson.

– Absolut, jag tyckte "Herregud, vad trist, jag trodde Petra Mede var en persona, men nej, Petra Mede har varit sig själv genom alla år - en primadonna med människor som passar upp henne, säger Filip Hammar.

När Hammar är på Felix Herngrens fest inser han att han har flera olika bråk med personer på festen - både Mede, Calle Schulman och Michael Bindefeld.

Men festen gör att Filip Hammar begraver stridsyxan med Petra Mede.

– Jag är ledsen, sa jag till henne. Då vänder hon sig mot mig och säger "Ja, jag tänkte precis samma sak", säger Filip Hammar.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.