Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Filip Hammars blodiga olycka – mitt under turnén

Foto: Fredrik Wikingsson / Fredrik Wikingsson/Instagram
Foto: Fredrik Wikingsson / Fredrik Wikingsson/Instagram
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Foto: Anders Ylander / GT/Expressen

Filip Hammar halkade i badrummet på ett hotell och slog sig illa i ansiktet. 

Nu tvingas han uppsöka läkarhjälp. 

– Det var en jävla smäll, säger Filip Hammar. 

Filip Hammar slog sig blodig på ett hotell i Sundsvall på fredagsmorgonen. 

Parhästen Fredrik Wikingsson lade upp bilder på Instagram där Filip Hammar visar upp sin blodiga panna, näsa och överläpp.

– Det var en jävla smäll. Jag skulle duscha imorse och så var det en sån där dusch, jag hatar när det bara är badkar. Så drog jag på vattnet och det sprutade. Som Fredrik sa, han hade eventuellt tittat åt vilket håll duschhuvudet var riktat. Men jag sket i det, säger Filip Hammar och fortsätter: 

– Och så fick jag allt vatten i ansiktet och fullt ner på golvet och det blev glashalt. Och då föll jag handlöst med ansiktet ner i golvbrunnen. 

 

LÄS MER: ”Tårtgeneralen” – sluga planen bakom succén

 

https://www.instagram.com/p/BhgaLyqAOSu/?taken-by=fwikingsson

Presenterar "Tårtgeneralen"

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är på turné genom Sverige för att marknadsföra långfilmsdebuten "Tårtgeneralen". Trots olyckan fortsätter resan, säger Filip Hammar. 

– Jag är ganska klumpig av mig, generellt sett. Men nu har vi hittat en läkare på Twitter som ska sy mig på Filmstaden i Örebro. Så vi gör event av det, säger han. 

Under fredagen besöker duon fem städer – Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping och Jönköping – för att presentera filmen.

 

LÄS MER: Filip Hammars ilska mot allergiförbundet 

 

Filip Hammars känga mot Ruben Östlund

Filip Hammar passar på att dela ut en känga mot "The square"-regissören Ruben Östlund. 

– Vi trummar på. Det är inte säkert att Ruben Östlund skulle göra det. Men det är ju tveksamt om han ens skulle åka ut på en sån här turné. Jag gillar Ruben, men vi har ju alla våra olika sätt att vilja prata om det vi gör. 

Och Ruben Östlund är inte sen att svara:

– Där har de faktiskt fel. När vi lanserade The Square åkte jag på sverige turné och presenterade filmen i åtta städer förutom Stockholm, Malmö och Göteborg. Så jag är minst lika folklig som Filip och Fredrik. Samtidigt måste jag få säga att jag är väldigt glad att de är med och skapar vitalitet till filmsverige. Jag älskar deras respekt och nyfikenhet till sina medmänniskor. Det är sann finkultur!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!