Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Hammar om bråket med Bindefeld

Filip HammarFoto: Anna Bergkvist
Micael BindefeldFoto: Johan Jeppsson / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN

I podcasten "Filip och Fredrik" går Filip Hammar till förnyad attack mot festfixaren Micael Bindefeld - och pratar om den konflikt som han anser finns mellan de båda.

– Jag tror att Bindefeld är rädd för mig, säger Filip Hammar.

I torsdagens avsnitt av "Filip och Fredriks podcast" återvänder Filip Hammar till vad han anser är en konflikt mellan honom med festfixaren Micael Bindefeld.

Den har sin grund i tidigare anklagelser från Filip Hammars sida om att Micael Bindefeld skulle ha behandlat sin personal illa. Det har Filip Hammar återkommit till i flera uttalanden.

 

LÄS MER: Filip Hammars bråk med Petra Mede

 

Efter att ha träffat en kvinna som påstår sig ha jobbat med festfixaren Micael Bindefeld, anklagade Filip Hammar i augusti festfixaren för att utöva maktmissbruk och att vara otrevlig mot sin personal.

"Hur länge ska det här maktmissbruket få pågå innan nån ryter ifrån. Jag avskyr med hela mitt hjärta när folk bara är trevliga och snälla on camera", skrev han då han på Instagram.

När de båda nyligen var på samma fest - Felix Herngrens 50-årsfest - menar Filip Hammar att Micael Bindefeld undvek honom.

– Både han och jag är inte så intresserade av att reda ut det här, säger han i podcasten, och fortsätter:

– Jag tror att Bindefeld är rädd för mig, om jag ska vara helt ärlig. Tidigare genom åren har han patenterade straff varit att stryka folk från gästlistan. Men eftersom jag aldrig är på hans fester så har ju han inte det kortet.

Han konstaterar att konflikten med Micael Bindefeld finns kvar.

 

LÄS MER: Filip Hammars nya känga mot Bindefeld

 

Men senare i podcasten säger Filip Hammar att han helst inte skulle vilja ha någon konflikt med den kände festfixaren.

– Jag vill inte ha en konflikt med Bindefeld. Det är vad det är. Vi är helt olika människor. Av den anledningen behöver inte jag spy galla över honom, säger han.

Expressen har varit i kontakt med Micael Bindefeld säger sig inte ha tid att kommentera podcasten.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.