Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Filip Hammar och Agnes Lindström ska gifta sig

I en intervju med Expressens Maria Brander berättar Filip Hammar hur det har varit att arbeta med flickvännen Agnes Lindström. Intervjun är från 2018.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Agnes Lindström har friat till Filip Hammar.
Foto: Instagram

Filip Hammar och Agnes Lindström ska gifta sig. 

Skådespelaren friade med hjälp av en papperslapp där det stod ”Filip Hammar, vill du gifta dig med mig?” med svarsalternativen ”Ja, nej eller kanske”. 

Hon delade med sig av resultatet på Instagram – där svaret ”Ja” kryssats i.

”Mitt livs lättaste beslut”, skriver han i ett sms till Expressen.

Filip Hammar och Agnes Lindström tar nästa steg i relationen. På Instagram visar skådespelaren upp en lapp där hon skrivit ”Filip Hammar, vill du gifta med mig?” med svarsalternativen ”Ja, nej eller kanske”. 

Svarsalternativet ”Ja” har på en annan bild kryssats i och frieriet blivit komplett. På en tredje bild syns paret sedan kyssa varandra.

”Ingen är som Agnes”

Filip Hammar beskriver i ett sms till Expressen sitt ”livs lättaste beslut”.

”Ingen är som Agnes. Att hon valde mig är nåt jag med stor glädje och ödmjukhet nu processar med ett glas champagne i min hand. Livet!”

I kommentarsfältet till inlägget på Instagram har flera kändisar skickat grattishälsningar och lyckönskningar. 

”Men alltså!!! Hurra!” skriver Kristian Luuk. 

”Ååååååå!!!!! Stort grattis!!! Till er båda”, skriver Amanda Schulman. 

”Han är världens finaste”

Filip Hammar och Agnes Lindström arbetade tillsammans i filmen ”Tårtgeneralen” 2018 och gick från att vara vänner till ett par. 

– Vi har känt varandra länge. Vi var vänner och sedan övergick det till kärlek. Jag vill ju vara med den här människan dygnet runt! Han är världens finaste, mitt lilla marsvin. Jag älskar honom. Han är ju galen, men kul! Vi har samma tempo. Vi vill uppleva och göra saker, vi uppskattar samma saker. Det känns så självklart, har Agnes Lindström tidigare sagt till Aftonbladet

I februari sa Agnes Lindström till tidningen att hon och Filip Hammar är bästa vänner och att de har väldigt roligt tillsammans. De delar även intresset att resa runt i världen och upptäcka nya ställen. 

– Jag och Filip är så lika på så sätt att vi uppskattar absurda situationer. Vi älskar att resa. Nyligen hamnade vi på någon galen bar i Mexiko och den tretandade gubben i baren spontanstrippade medan han sålde strutglass och tequilashots, och så sitter man och surrar med honom och blir stammis, sa hon vid tillfället. 

Expressen har sökt Agnes Lindström.

https://www.instagram.com/p/CD4ersapW7Y/

SE MER: Agnes Lindström om relationen till Filip Hammar

”Hittar alltid tid här och där för att pussla ihop allt” • Intervju från 2018

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.