Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Fick en underlig känsla att Paul Walker skickat honom”

Paul Walker dog i våldsam bilkrasch
Vin Diesel i ”F9”.
Foto: GILES KEYTE / AP TT NYHETSBYRÅN
John Cena i ”F9”.
Foto: GILES KEYTE / AP TT NYHETSBYRÅN

Filmstjärnan Vin Diesel är säker på att Paul Walker, som dog för åtta år sedan, hade en hand med i att John Cena är med i nya ”Fast & Furious”-filmen.

– Jag fick en underlig känsla att Paul Walker skickat honom, säger Vin Diesel enligt TooFab.

Paul Walker och Vin Diesel gjorde fem ”Fast & Furious”-filmer tillsammans. Walker dog i en bilolycka 2013 och ”Furious 7”, där hans bröder Caleb och Cody användes för att slutföra hans scener, blev hans sista film.

Vin Diesel och Paul Walker stod varandra mycket nära och var bästa vänner. Diesel är gudfar till Walkers dotter Meadow och döpte sin dotter till Pauline efter honom.

– Det fanns ingen annan person som jag tänkte på när jag klippte navelsträngen, sade Diesel om Walker efter dotterns födsel.

Paul Walker.
Foto: ANDREW MEDICHINI / AP

”Jag känner att Pablo ibland skickar människor till mig”

Diesel kallade Walker ”Pablo”.

– Jag vet att det låter galet men jag känner att Pablo ibland skickar människor till mig, har Vin Diesel tidigare sagt.

Och nu tror Vin Diesel att det har hänt igen när man skulle välja vem som skulle spela hans bror i ”F9”, den nya ”Fast & Furious”-filmen.

– Brodern var en jättebra idé men det var ångest när det var dags att välja vem som skulle få rollen, sade Vin Diesel när han nyligen intervjuades av Kelly Clarkson.

Vin Diesel och Paul Walker i ”Fast & Furious” från 2009.
Foto: UNIVERSAL STUDIOS / ALL OVER PRESS SHOOTING STAR INTERNATIONAL

”Jag fick en underlig känsla att Paul Walker skickat honom”

Vin Diesel berättar att han två månader före filminspelningen skapade ett sorts ”altare”, där han bland annat hade en Dodge Charger från filmerna, för att komma i rätt sinnesstämning.

– Sedan kommer John Cena in till altaret en morgon. Jag fick en underlig känsla att Paul Walker skickat honom, sade Vin Diesel.

När Kelly sade att det lät ”magiskt” svarade Diesel:

– Väldigt magiskt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.