Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Festivalen Smash tillbaka – bjuder på hiphop-fest

Migos.
Foto: RONY ALWIN
Z.E
Foto: Pressbild
Kodak Black
Foto: Pressbild

Efter förra årets succé med endagsfestivalen Smash – den 2-3 juli är det dags för en ny musikfest i Stockholm.

I år bjuder festivalen på flera nutida hiphop – och trap-stjärnor på Stockholms stadion – och artister som A$AP Rocky, Migos, Kodak Black, Z.E, Gunna och Saweetie ska förvandla arenan till en helg i hiphoppens tecken under namnet Smash x Stadion.

Det blir stor hip-hop fest i Stockholm i sommar. Den 2-3 juli spelar artister som A$AP Rocky, Migos och Kodak Black tillsammans med svenska artister som Z.E och Saweetie på Stockholms stadion under namnet Smash + Stadion.

– Att ha bokat hiphop-eliten till en av Sveriges mest anrika arenor är något som vi är väldigt stolta över, säger Sulekha Daar, pressansvarig, Smash.


Gör sina första Stockholmsbesök

Förra året samlades 18 500 besökare när den första upplagan av endagsfestivalen Smash ägde rum med artister som Post Malone och Lil Pump. I sommar är det dags igen och då blir det två musikfetser. 

I början av sommaren blir det Smash + Stadion den 2 och 3 juli med nutida hiphop- och trap-stjärnor och senare under sommaren och den 17 augusti är det dags för Robyn x Smash på Sjöhistoriska.

Flera av hiphop-stjärnorna som A$AP Rocky, Migos och Kodak Black gör sina första besök i Stockholm i samband med festivalen.

Festivalen kommer att ha två olika biljettkategorier, en ungdomsbiljett för dig mellan 13-17 år och en för dig över 18 år.

Biljetterna släpps den 7 mars klockan 10.00.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.