Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ferm fastnade i TV4:s avlopp i direktsändning

Klacken fastnade i brunnen i ”Lotta på Liseberg”.Foto: TV4
David Lindgren hjälpte Ferm i ”Lotta på Liseberg”.Foto: TV4
”Lotta på Liseberg”.Foto: TV4

Under en direktsändning kan allting hända.

I ”Lotta på Liseberg” fastnade Hanna Ferm med sin klack och David Lindgren fick komma till undsättning. 

– Det har aldrig tidigare inträffat, denna golvbrunn blev synlig nu när det inte finns sittplatser inne på scenområdet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent. 

”Lotta på Liseberg” är återigen tillbaka i tv-rutan – men utan publik. Programmet har dock i vanlig ordning flera svenska artister på plats för att förmedla sommarkänslan. 

I måndagens avsnitt uppträdde bland annat Hanna Ferm och David Lindgren. Under uppträdandet hände det dock en liten incident - då Hanna Ferm fastnade med sin klack i ett avlopp. 

David Lindgren fick då rusa fram för att hjälpa henne. 

- Hanna verkar olyckligt ha fastnat med skoklacken i en av scenområdets golvbrunnar. Som tur var kunde David Lindgren hjälpa henne att komma loss. Det har aldrig tidigare inträffat, denna golvbrunn blev synlig nu när det inte finns sittplatser inne på scenområdet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.