Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Felix Sandmans ångest inför framtiden: ”Är onöjd”

Felix Sandman berättar om tuffa tiden och hjälpen av en psykolog.
Felix Sandman i ”Renées brygga.
Foto: TV4.
Felix Sandman på scen.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Felix Sandman, 21, har storslagna drömmar för sitt liv.

I ”Renées brygga” avslöjar han framtidsplanerna som inkluderar alltifrån världsturnéer och Hollywoodfilmer till när han vill ha barn.

– Jag är en sjukt onöjd person, och jag vill ändå tro att vill man någonting tillräckligt mycket så kommer man dit.

Skådespelaren och artisten Felix Sandman, 21, hade inte haft en ledig stund sedan han blev tonåring.

I TV4:s ”Renées brygga” berättar han om vad som i somras fick honom att till sist bestämma sig för att det var dags att slappna av – och ta den första semestern.

– Nu kände jag att det kom till en punkt där jag behövde stänga av och ta det lugnt, så att man inte bara fortsätter tills väggen kommer, säger han.

Fick sin diagnos

Under ledigheten passade Felix Sandman på att göra färdigt sin adhd-utredning som han hade påbörjat tidigare utan att slutföra.

Resultatet visade att han har adhd, och han berättar i programmet att det under åren blivit värre, och att han efter den färdiga utredningen slagit fast att han behöver psykologhjälp.

– När jag var yngre var jag mer uppe i varv och mer utåt. Nu har det mer börjat gå upp i huvudet. Min skalle bli mer överarbetad känns det som. Det pågår tankar hela tiden till höger och vänster, och också att, har man ett dåligt möte på jobbet, allting påverkar mig så mycket emotionellt, säger Felix Sandman.

Felix Sandman avslöjar framtidsdrömmarna

I programmet ställer Renée Nyberg frågan om Felix Sandmans framtidsdrömmar.

– Jag har ju så höga förväntningar på mitt liv. Dels har jag sagt att jag ska skaffa barn när jag är 27, men om tio år, världsturné, 100 procent, är ju förväntningarna. Och att spela i flera Hollywoodfilmer. Jag tror inte att jag kommer nöja mig, säger Sandman.

– Jag är en sjukt onöjd person, och jag vill ändå tro att vill man någonting tillräckligt mycket så kommer man dit.

Sven Wollters fina möte med Renée Nyberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.