Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Felix Sandman avslöjar nya Netflix-serien: ”Senare i år”

Felix Sandman är aktuell i nya serien ”On for christmas”.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Sandman gjorde skådespelardebut i serien ”Störst av allt”.
Foto: JOHAN PAULIN / NETFLIX
Felix Sandman har släppt musik och turnérat tillsammans med kollegan och vännen Benjamin Ingrosso.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Felix Sandman är aktuell i ny Netflix-serie.

Efter skådespelardebuten i succéserien ”Störst av allt” – norska originalserien är Sandmans nästa projekt.

– Så det är roligt att få göra den första svenska och den första norska – och jag spelar inte en roll som är lik Sebastian, säger Felix Sandman.

Artisten Felix Sandman, gjorde skådespelardebut i succéserien ”Störst av allt”. Nu berättar Sandman om nästa stora skådespelarprojekt, den norska Netflix-serien ”Home for christmas”.

– Jag har spelat in en till Netflix serie i Norge som kommer senare i år, säger Felix Sandman.

Felix Sandman: ”Första svenska och den första norska”

Skådespelardebuten blev i den första svenska originalserien på streamingtjänsten ”Netflix”, en tradition som Felix Sandman håller kvar i när han nu tar sig an den första norska serien. Han förklarar att han inte ännu får berätta vad serien handlar om men avslöjar att det inte finns några likheter mellan ”Störst av allt”-rollen, Sebastian, och den nya rollen.

 – Så det är roligt att få göra den första svenska och den första norska – och jag spelar inte en roll som är lik Sebastian.

Första gången vi lärde känna Felix Sandman var när han slog igenom i gruppen som då gick under namnet ”The Fooo”. Efter att gruppen splittrades år 2017 har Sandman bland annat släppt singeln ”Every single day” och hamnade på en andraplats i ”Melodifestivalen” år 2018. Dessutom har artisten släppt musik och turnérat tillsammans med kollegan och vännen Benjamin Ingrosso.

”Jag försöker kombinera”

Felix Sandman själv säger att musiken är nummer ett för honom, men att han gärna vill kombinera det med skådespelarkarriären.

– Jag försöker kombinera. Jag lyckades kombinera när jag gjorde ”Störst av allt” och lyckades släppa album samtidigt och turnera, det vart väldigt häktiskt – men jag kör på så får vi se, säger han och fortsätter:

– Så gott som det går så vill jag kunna kombinera, men musiken är alltid nummer ett för mig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.