Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fästmannens hemliga budskap om Ariana Grande

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Popstjärnan Ariana Grande och fästmannen Pete Davidsons entré på röda mattan vid MTV Video Music Awards fick många att höja på ögonbrynen.

På Davidsons arm skymtades nämligen ett armband – som får många att undra ifall paret redan hunnit till altaret, skriver tidningen Elle.  

Inte ens röda mattan kunde få popstjärnan Ariana Grande och nyblivna fästmannen Pete Davidson att slita sig från varandras armar när MTV Video Music Awards gick av stapeln vid Radio City Music Hall i New York. 

Bredvid sin flickvän, som onekligen drog till sig blickar i sin silvriga miniklänning med höga glittriga stövlar, må Davidson ha sett relativt ledigt klädd ut för sitt första besök på röda mattan. Men en väl utvald detalj på hans arm blev snabbt en snackis på sociala medier.

Armbandet fick fans att höja på ögonbrynen

Ett armband med initialerna "AGD", som tros stå för "Ariana Grande-Davidson" har nämligen fått fans att tro att paret redan hittat till altaret i smyg, skriver Elle. Popstjärnan har nämligen hintat tidigare om att ett byte av efternamnet är möjligt när de knutit banden, i en intervju med Beats 1. 

 

Armbandet på Pete Davidsons arm har fått fans att undra. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

 

Visar sin kärlek offentligt

Tidigare i maj bröt Ariana Grande med rapparen Mac Miller, som hon då hade dejtat i närmare två år.

I början på juni lade stjärnan upp en bild tillsammans med "Saturday night live"-stjärnan  Pete Davidson, i klädda Harry Potter-utstyrslar – där de bekräftade sitt förhållande. Endast veckor senare, den 12 juni, bekräftade paret sin förlovning. 

Paret har sedan dess varit väldigt öppen med omvärlden om bandet de tycks dela. I musikvideon till den australiske sångaren Troye Sivans låt "Dance to this" som Grande medverkar i passade hon även på att visa upp förlovningsgåvan från Davidson – en ring värd närmare 800 000 kronor.