Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fastighetsmiljardärens stöd till Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip och nya kärleken.
Isabella Löwengrip.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip har hittat kärleken igen, i konstnären Paul Sundvik, efter uppbrottet från fastighetsmiljardären Erik Selin i början av året.

Selin har också stöttat bloggerskan i den nya relationen.

– Han är alltid glad för min skull. Vi var tillsammans ett år och vi skildes åt som jättebra kompisar, säger Isabella Löwengrip till Hänt.

På torsdagen gick Isabella Löwengrip ut med vem hennes nya kärlek är, efter veckor av hemlighetsmakeri. Det är undervattensfotografen och konstnären Paul Sundvik som fångat Löwengrips hjärta, och efter att ha parats ihop av gemensamma vännen Pingis i början av sommaren har de två inte kunnat slita sig från varandra.

– Det har gått jättesnabbt, men man känner när man har hittat en person man inte kan leva utan, sa Isabella Löwengrip på tisdagen.

Paret – som båda bor på Lidingö utanför Stockholm – kommer nu tillbringa sommaren tillsammans i Sverige, och har redan varit ute och åkt mycket med Sundviks båt.

Fastighetsmiljardärens stöd till Isabella Löwengrip

I Hänt berättar profilen att hennes nya relation stöttas av exmaken Odd Spångberg, som hon har två barn tillsammans med, och exet Erik Selin.

– Odd vet ju att vi träffas. Och gällande Erik så är han en av mina bästa kompisar, så det är inget konstigt. Han är alltid glad för min skull. Vi var tillsammans ett år och vi skildes åt som jättebra kompisar, säger Isabella Löwengrip till Hänt.

Löwengrip och fastighetsmiljardären dejtade under förra året, och gick skilda vägar i början av året, men har fortfarande en fin relation.

Erik Selin säger själv att han inte har hunnit träffa exets nya pojkvän än, och att de har svårt att träffas på grund av coronapandemin.

– Jag känner faktiskt inte honom och har inte träffat honom. Men det är väl jätteroligt att hon har träffat någon som hon tycker om. Det är bara positivt. Jag känner inte Paul så jag har ingen aning. Men kanske får jag träffa honom någon gång, säger han till Hänt.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.

Mikael Sandströms ord efter dejten med Lotta Engberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.