Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Farmen"-profilen dödshotades efter programmet

Daniella Högström har fått ta emot dödshot efter sin medverkan i "Farmen".
Foto: TV4
Förra veckan råkade Daniella Högström ut för en otäck olycka.
Foto: TV4

På söndagen fick Daniella Högström lämna "Farmen". 

Nu berättar hon om dödshoten som hon fått efter sin medverkan i programmet. 

– Man mår ju jävligt dåligt, säger hon till Aftonbladet.

Förra veckan var Daniella Högström med om en otäck olycka i TV4-programmet "Farmen".

20-åringen ramlade och slog i såväl huvudet som armen vilket orsakade både smärta och illamående. 

Hon skickades till sjukhus där det konstaterades att hon drabbats av en hjärnskakning, en muskelskada och en intryckt nerv i armen.

– Det är så klart väldigt obehagligt när någon slår i huvudet men Daniella mådde ändå ganska okej, sade Anders Edholm är pressansvarig för "Farmen" på TV4.


LÄS MER: Profilens mörka förflutna  – visas inte i programmet 

"Farmen"-deltagaren Daniella Högström om dödshoten

I senaste avsnittet fick Daniella Högström tacka för sig efter att ha förlorat en kunskapstävling. 

Nu avslöjar hon att hon efter sin medverkan i "Farmen" ha fått ta emot dödshot. Anledningen är hennes glugg mellan framtänderna. 

Till Aftonbladet säger hon att hoten kommer in via sociala medier, men att hon också fått sms och telefonsamtal. 

– Folk skriver ”du borde dö din jävel för du förstör tv:n med dina tänder”, att ”alla med glugg är missfoster”, och att ”så fort du öppnar din käft är det bara fult, jag fattar inte att produktionen tagit med en sån som dig”. Det är såna jäkla påhopp, säger hon till tidningen.LÄS MER: Krismöte efter "Farmen" – polisen har fått filmerna 

Daniella Högström: "Man mår ju jävligt dåligt"

– Jag var inte beredd. Det är liksom inte ”Paradise hotel”. Jag tycker att det är så tråkigt att folk ska kommentera hur man ser ut. Man mår ju jävligt dåligt. Det blir att man tänker på om man verkligen vill le.

Daniella Högström berättar att hon får stöd från familj och vänner och att flera personer ha hört av sig och berättat om egna erfarenheter av hatiska kommentarer. 

Men från TV4 har det varit tystare. 

Daniella Högström är kritisk till att kanalen inte har tagit kontakt med henne efter att hon på Instagram berättat om alla hatiska kommentarer. 

– Det är inte så svårt att ta upp telefonen och höra av sig. Det känns som att vi bara är spelpjäser. Det hade varit fint om någon hört av sig och frågat hur det är och om någon kan göra något, säger hon till Aftonbladet. 

Anders Edholm, pressansvarig för programmet, säger till tidningen att de nu ska ta kontakt sin tidigare "Farmen"-deltagare. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.