Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Farmen-deltagarens lie-utbrott: "Totalt värdelös"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Dee Omar.
Foto: TV4
Robert "Mulle" Dahlgren
Foto: TV4

Dee Omar, 28, har gett sig på lien.

Det får Robert "Mulle" Dahlgren, 51, att se rött och såga "Farmen"-kollegan.

– Hon är ju totalt värdelös, säger han i TV4-programmet.

I måndagens avsnitt av "Farmen" tar Stella Kibona, 32, över som storbonde. Något som gläder vännerna Alexandra Louthander, 26, och Robert "Mulle" Dahlgren, 51, som ingår i samma grupp.

Samtidigt har en annan grupp bildats där bland andra Dee Omar, 28, och Kirsi Pärssinen ingår. I avsnittet ger Kirsi Pärssinen Dee Omar lektioner i hur man använder en lie.

– Alltså jag har ju aldrig använt en lie i hela mitt liv och så kom Kirssi och gav mig en liten kurs. Det är verkligen minimala rörelser så jag gjorde helt fel i början men det är därför jag är här, jag vill lära mig allt det här, säger hon i programmet.


LÄS MER: Deltagarnas ord efter storbråket i "Farmen" 


Dee Omar är själv nöjd med sin insats men när Robert "Mulle" Dahlgren får se vad deltagaren ägnar sig åt blir han fly förbannad.

– Dee är ju totalt värdelös. Jag menar, att slå kanske fem kvadrat hö på 20 centimeter är ju halvbra gjort efter kanske tre timmar... jag vetefan vad hon gör, om hon gör det åt fel håller eller. Nej, det funkar inte, säger Robert Dahlgren i programmet.

Mulles ilska i "Farmen" på TV4

Senare på kvällen beklagar sig "Mulle" för storbonden Stella Kibona. Hon märker nämligen att det är något fel på "Farmen"-deltagaren och undrar vad det är som står på.

– Men ser du inte? Alltså jag har ju lite svårt för den där människan. Två och en halv timme med en lie. Alltså att stå och inte göra ett piss och vara nöjd med det. Hon glider på en räkmacka när andra knegar. I min värld funkar inte det, säger han.


LÄS MER: Krismöte efter "Farmen" – polisen har fått filmerna 


Robert Dahlgren fortsätter:

– Alltså det är fruktansvärt. Men hon är ju en glad skit och förstår inte att hon är värdelös. Det är Dee, tyvärr.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.