Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fares Fares syns i nya Star wars-trailern

Fares Fares kan ha en hemlig roll i den nya "Star wars"-filmen. Foto: Anna-Lena Mattsson
Spekulationerna är nu i full gång efter att den svenska skådespelaren dykt upp i en ny trailer för den kommande storfilmen.
Under torsdagen kom den helt nya trailern för den nya "Star wars"-filmen "Rogue one: A star wars story" ut på nätet. Foto: Jonathan Olley / AP TT NYHETSBYRÅN

Fares Fares kan ha en hemlig roll i den nya "Star wars"-filmen.

Spekulationerna är nu i full gång efter att den svenska skådespelaren dykt upp i en ny trailer för den kommande storfilmen.

"Fares kan inte kommentera ärendet på något sätt på grund av kontraktet", skriver hans agent i ett mejl till TT.

Rouge one: A Star Wars story

Den kommande Star wars-filmen ska heta "Rouge one: A star wars story".

I filmen medverkar bland annat skådespelarna Mads Mikkelsen, Felicity Jones, Ben Mendelsohn och Diego Luna. Svenske Fares Fares syns även han i en trailer till filmen.
"Rouge one: A star wars story" får premiär på bio den 14 december 2016.

Under torsdagen kom den helt nya trailern för den nya "Star wars"-filmen "Rogue one: A star wars story" ut på nätet. Och det är en sekvens i videon som nu väckt stort intresse bland de svenska fansen. Drygt en och en halv minut in i videon syns nämligen den svenska skådespelaren Fares Fares, 43.

Att den svenska stjärnan, som slog igenom med filmer som "Jalla jalla!" och "Kopps", skulle medverka i storfilmen är något som hittills varit hemligt. Fares Fares agent vill inte kommentera huruvida skådespelaren är klar för filmen eller inte, enligt TT.

"Fares kan inte kommentera ärendet på något sätt på grund av kontraktet", skriver agenten i ett mejl till TT.

 

LÄS MER: Fares Fares klar för ny thriller

Mads Mikkelsen klar för "Star wars"

Sedan tidigare är det klart att bland annat den danska stjärnan Mads Mikkelsen kommer att medverka i "Rogue one: A star wars story" tillsammans med bland andra Felicity Jones, Ben Mendelsohn och Diego Luna. Mikkelsen spelar rollen som vetenskapsmannen Galen Erso.

– Jag kan inte avslöja så mycket, men jag kan berätta att han är en vetenskapsman som har uppfunnit någonting så vackert och fantastiskt att det skulle kunna förändra hela universum, har Mads Mikkelsen tidigare sagt om sin roll.

 

LÄS MER: Fares Fares: "Har känt mig sjukt sunkig"

Max von Sydow spelade en roll

I den förra "Star wars"-filmen, "Star wars: The force awakens", spelade en annan svensk stjärna en av rollerna. Då var det Max von Sydow som var en av skådespelaren.

Den kommande "Star wars"-filmen "Rouge one: A star wars story" har premiär den 14 december i år.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!