Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fares Fares lycka med kärleken – visar nu

Se intervjun med skådespelaren Fares Fares
Fares Fares och Clara Hallencreutz.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Fares Fares och Clara Hallencreutz
Foto: Instagram

Clara Hallencreutzs mage växer och växer.

Nu visar konstnären upp sin bebisbula i ett inlägg på Instagram och ingen är mer stolt än pojkvännen Fares Fares.

I januari 2018 blev skådespelaren Fares Fares, 46, och konstnären Clara Hallencreutz, 34 tillsammans. Paret träffades genom gemensamma vänner och blev snabbt kära. Drygt ett år senare kom glädjebeskedet, Clara Hallencreutz avslöjade att hon och Fares Fares väntar sitt första barn tillsammans.

På Instagram har följarna då och då fått se hennes växande mage. Men nu har bebisen vuxit på rejält och Clara Hallencreutz visar stolt upp magen iklädd bikini. På bilden som hon publicerat på Instagram syns även en stolt Fares Fares, med händerna placerade mot flickvännens mage. Bland kommentarerna hittar man flera kända namn som Victoria Silvstedt, Gustaf Skarsgård och Marie Serneholt. 

”Du ser otrolig ut” skriver Victoria Silvstedt i kommentarerna.

Hyllningen i ”Sommar i P1”

Tidigare i somras debuterade Fares Fares som sommarvärd i ”Sommar i P1”. I sommarpratet berättar han om sin nästa stora roll i livet – som pappa.

– Jag och min fantastiska sambo Clara ska få ett barn. Jag ska bli pappa, det är min nästa stora roll och den är planerad att vara livet ut, säger Fares Fares i programmet och fortsätter med att spela en specialarrangerad version av en låt av hans och Claras favoritband Guns N' Roses:

– Med den här låten välkomnar jag dig till den här djungeln – där jag kommer vänta bland alla möjligheter och alla faror, och jag kan inget annat erbjuda dig än mitt liv, mitt självförtroende och min näsa.

Tidigare kärleken

Clara Hallencreutz var tidigare gift med H&M-arvingen Nils Tham, 34 som även han nu väntar barn med sin nya kärlek. Nils Tham är i dag tillsammans med Félice Jankell, dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck.

https://www.instagram.com/p/B0VrTyAoxom/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.