Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fares Fares avslöjar nya livet med H&M-miljardärens ex

Fares Fares.Foto: TV4.
Clara Hallencreutz.Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Clara Hallencreutz och Fares Fares.Foto: SVEN LINDWALL

Skådespelaren Fares Fares har hittat kärleken i H&M-arvingen Nils Thams exfru Clara Hallencreutz.

I "Hellenius hörna" berättar Fares om relationen.

– Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt henne, säger han i programmet.

Skådespelaren Fares Fares, 44, gör karriär i Hollywood, och har setts i filmer med Denzel Washington och Ryan Reynolds, och i populära tv-serier som HBO:s "Westworld".

Men det är inte bara karriären som går bra – stjärnan har haft tur i kärlek också. Sedan i januari är Fares Fares tillsammans med H&M-miljardären Nils Thams exfrun Clara Hallencreutz.

Paret syns emellanåt på varandras sociala medier-konton och nu berättar skådespelaren om deras relation i TV4:s "Hellenius hörna".

– Vi har varit ihop sen i januari, avslöjar Fares Fares i programmet, som bekräftar att de träffades genom gemensamma vänner.

Fares Fares får sällskap på resorna av flickvännen

Han berättar mer om känslorna för Hallencreutz, och hyllar henne som flickvän.

– Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt henne, säger Fares Fares.

 

 

Eftersom hans jobb som skådespelare tar honom till olika delar av världen för filminspelningar, så följer Hallencreutz med honom på resorna så ofta hon kan. 

– Det kan kanske vara lite tråkigt ibland för henne att inte ha något att göra under inspelningarna, konstaterar han.

Trots att de inte har varit ihop längre än sedan januari, så har de redan tatuerat sig tillsammans. Paret har tatuerat in symbolen för högspänning – men är väldigt hemlighetsfull till varför de valt just den tatueringen.

– Vi tatuerade en liten grej, ett elskåpsmärke, den där pilen som sitter på elskåp. Det är en hyllning till en grej, men det är en privat grej, säger Fares Fares.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.