Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fares beslut – uppoffringen för kärlekens familj: ”Inte vågat”

Fares Fares: ”Har tackat nej förut, har inte vågat innan”
Fares Fares ska bli pappa, kärleken Clara Hallencreutz väntar barn. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Nu berättar Fares Fares om hur han tidigare tackat nej till att sommarprata. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Everett Collection / IBL Bildbyrå / Dee Cercone/Everett Collection

Fares Fares håller i sommarens första sommarprat, på midsommardagen den 22 juni.

Men den Hollywoodaktuella skådespelaren har tidigare tackat nej till att vara värd i ”Sommar i P1” – och ändrade sig enbart för kärleken Clara Hallencreutz skull.

– Jag vet att både Clara och hennes föräldrar och hennes syskon är stora fans av ”Sommar i P1”, så när jag fick frågan att åtminstone för deras skull så ska jag göra det, säger Fares Fares.

På midsommardagen drar ”Sommar i P1” i gång – för 60:e gången. Först ut detta jubileumsår är skådespelaren Fares Fares, 46, som är aktuell i Johan Rencks hyllade HBO-serie ”Chernobyl”.

Men det hade lika gärna kunnat bli en sommar utan sommarprat från skådespelaren – han var nämligen väldigt tveksam till att ställa upp, och har tackat nej tidigare.

– Jag har faktiskt tackat nej förut, jag har inte vågat göra det innan, berättar skådespelaren.

Det som fick Fares Fares att ändra sig var flickvännen Clara Hallencreutz, 34, och hennes familj. Att kärleken och Fares svärföräldrar tycker så mycket om ”Sommar i P1” gjorde att Fares Fares valde att tacka ja till att sommarprata. 

– Jag vet att både Clara och hennes föräldrar och hennes syskon är stora fans av ”Sommar i P1”, så när jag fick frågan att åtminstone för deras skull så ska jag göra det, säger han.

Fares Fares om kärleken: ”Väldigt inspirerande person”

Clara Hallencreutz, som tidigare varit gift med H&M-miljardären Nils Tham, 34, är gravid med sitt och Fares Fares första barn.

”Chernobyl”-skådespelaren och kärleken har också kreativiteten gemensamt, då Hallencreutz är konstnär. 

– Det har man glädje av. Jag tycker hon är fantastiskt duktig eller bra eller vad det är för ord man använder.

– Man blir inspirerad av människor man umgås med, och i största allmänhet eftersom jag spenderar mest tid med henne och hon är en väldigt inspirerande person så känns det väldigt bra, säger han.

https://www.instagram.com/p/Bv3mHNNHOeI/