Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Får utstå näthat efter kända gravidbilden

Foto: Chontal Duncan
Foto: Chontal Duncan

Modellen Chontel Duncan publicerade en gravidbild på sig själv på Instagram och Facebook.

Duncan är en fittnesmodell och visade upp en vältränad kropp – vilket har fått flera följare att skriva ilskna kommentarer.

"Är du sjuk?", skriver en person. 

Här är bilden som har fått internet att koka. Chontel Duncan är en fitnessmodell från USA och har dokumenterat sin graviditet noga på sociala medier. På den senaste bilden berättar modellen att hon är gravid i vecka 36, men att hon ändå inte tänker dra ner på träningen.

"Jag gick upp i morse och tränade min överkropp. Jag kommer att fortsätta lyssna på min läkare, som jag har gjort från dag ett", skriver modellen på Facebook.


LÄS MER: Modellens smärta bakom bilden 


28-åringen har blivit en världsnyhet under de senaste dagarna. Flera internationella medier har publicerat bilder på den vältränade Duncan. 

Flera kommentarer från hennes följare har varit positiva, men modellen har också fått ta del av näthat efter all uppståndelse.

"De negativa kommentarerna kan jag inte annat än att skratta åt. Jag vill säga till alla att de kritiska kommentarerna inte alls fått mig att tvivla eller att bli stressad", skriver Chontel Duncan på Facebook.


LÄS MER: Svenska modellparet splittras


Hon förklarar vidare att hon inte gör något som är onaturligt, och att hon önskar att andra personer skulle ha en mer öppen bild kring hur en graviditet kan se ut.

"Jag antar att folk antingen kan ha ett öppet sinne kring att en graviditet kan komma i olika former och utseenden eller så kan de fortsätta att leva i ett hål och inte ens försöka förstå.", skriver hon på Facebook.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.