Artisten Aaron Carter greps för drograttfylla i lördags natt, nu är flera fans oroliga för honom. Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅNArtisten Aaron Carter greps för drograttfylla i lördags natt, nu är flera fans oroliga för honom. Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Artisten Aaron Carter greps för drograttfylla i lördags natt, nu är flera fans oroliga för honom. Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISEAaron Carter Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISE
Aaron Carter Foto: TONYA WISE / STELLA PICTURES TONYA WISE
Aaron Carter Foto: CHRIS PIZELLO / APAaron Carter Foto: CHRIS PIZELLO / AP
Aaron Carter Foto: CHRIS PIZELLO / AP

Fansens oro efter bilden på barnstjärnan

Publicerad

Artisten Aaron Carter greps för drograttfylla i lördags natt – nu sprids hans förbrytarfoto.

Carter ska ha kört misstänksamt och blev därför gripen skrev polisen på Twitter.

Nu är stjärnans fans oroliga för vad som ska hända med den 29-åriga Aaron Carter. 

"Stanna ren, stanna fokuserad... du behöver vara hälsosam för dina fans. Snälla, säg till mig att du lärt dig en läxa" skriver en av Carters fans på hans Instagram.

Artisten Aaron Carter, 29, har hamnat i blåsväder efter att han greps av polisen i Georgia, USA, under lördagsnatten avslöjade Fox 5 Atlanta.

Habersham County Sheriff's kontor skrev på sin Twitter: 

"Musikern Aaron Carter körde misstänksamt på GA-385. Han greps misstänkt för drograttfylla."

Efter att Carters förbrytarfot spridits så uttrycker flera fans oro för artisten.

"Stanna ren, stanna fokuserad... du behöver vara hälsosam för dina fans. Snälla, säg till mig att du lärt dig en läxa" skriver en av Carters fans på hans Instagram.

LÄS MER: Aaron Carter gripen av polis 

 

Carters fans uttrycker sin oro på Instagram

Ytterligare ett fan skriver:

"Baby, jag ber för dig. Det är dags att få den hjälp du behöver, vi behöver alla lite hjälp ibland." skriver ett fan.

Andra personer uttrycker ilska mot elaka kommenterar som kommit in på Carters Instagram.

"Ja, Aaaron begick ett misstag men han behöver inte sparkad på när han redan ligger ner", skriver en person.

Även Aaaron Carters familj har uttryckt sitt stöd för honom på sociala medier. Han bror, Backstreet Boys-sångaren Nick Carter, skriver på sin Twitter att hans finns där för Aaron Carter om han behöver hjälp.

 

https://twitter.com/nickcarter/status/886662627174174721?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.usatoday.com%2Fstory%2Flife%2Fpeople%2F2017%2F07%2F16%2Faaron-carter-dui-marijuan-arrest%2F482710001%2F

LÄS MER: Aaron Carter om den tuffa tiden med droger

 

Aaron Carter – tidigare gripits för droginnehav

Aaron Carter greps även 2008 för droginnehav, något som orsakade stora skriverier.

Aaron Carter är yngre brodern till Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter. Han är även känd för sin solokarriär.

Redan som 10-åring släppte han det självbetitlade debutalbumet med hits som "Crazy little party girl" och The Jets-covern "Crush on you."

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag