Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansen stormar efter Kims nakenbild

Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: RMCL / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashian har nyligen lagt upp en bild på Instagram där hon ligger på en säng iklädd endast ett par vita trosor.

Följarna reagerar nu på realitystjärnans bild på sig själv - när surrogatmamman till Kardashians tredje barn strax ska föda.

"Rise and Grind" skriver stjärnan till bilden.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 37, ska snart bli mamma för tredje gången med maken sångaren Kanye West, med hjälp av en surrogatmamma.

Förutom bebisförberedelserna så lägger Kim Kardashian upp många bilder på sig själv på Instagram. En intim bild på realitystjärnan har nu fått flera miljoner gillningar på Instagram.

 

LÄS MER: Kardashians beslut – efter nakenbilderna 

 

Bilden föreställer Kim Kardashian som ligger på en säng iklädd endast ett par vita trosor och skyler brösten med sina armar.

"Rise and Grind" skriver stjärnan till bilden, vilket på svenska ungefär betyder "Upp och slit".

https://www.instagram.com/p/BdktYL-FUcw/?taken-by=kimkardashian

Fansens starka reaktioner

Bilden får nu följarna att reagera - när surrogatmamman till hennes tredje barn strax ska föda.

"En vacker kvinna men många bollar i luften, två fina barn" skriver en person.

Medan bilden har gillats över tre miljoner gånger får Kim Kardashian som vanligt många negativa kommentarer - samtidigt som hon försvaras av sina fans.

"Hon är vacker. Det är som att vara topless på stranden. Och du har viktigare sake att oroa dig över, som Trump, Kim Jong Un, global uppvärmning... Listan kan göras lång" skriver en person.

 

LÄS MER: Bilden som avslöjar Kim Kardashians stora bluff 

 

Detta är inte första gången realitystjärnan väljer att lägga ut lättklädda bilder på sin kropp. Kim Kardashian har lagt upp många bilder på sin kropp genom åren – men alltid fått starka reaktioner. I en intervju med Allure Magazine berättade hon för ett tag sedan att hon planerar att "tona ner" nakenbilderna. Anledningen är hennes ålder.

– Jag känner att jag kommer tona ner det. Sen känner jag, vänta, jag kan inte göra det här om tio år, så – jag kan lika gärna passa på. Jag vet inte vad åldersgränsen är, säger hon till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.