Fansens oro för stjärnan: ”Han behöver hjälp”

Fansen blev oroliga efter Post Malones beteende under konserten.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Videoklipp från Post Malones konsert där han rullar ögonen bakåt och ramlat har fått fansen att oroa sig för världsstjärnan.

”Det gör ont att se honom så här, jag är verkligen orolig”, skriver ett fan på Twitter enligt news.com.au.

Efter att videoklipp från Post Malones konsert blivit virala har fansen börjat oroa sig för den 24-åriga stjärnans välmående.

På ett av klippen syns stjärnan rulla bakåt med ögonen och på ett annat ramlar stjärnan framåt och ser sedan ut att ha svårt att hitta balansen ordentligt igen.

Klippen har fått fansen att oroa sig för att stjärnan har allvarliga drogproblem.

https://twitter.com/stylesgaga/status/1235726725553635329https://twitter.com/mostlyuglyy/status/1236568447493922816

”Det är så smärtsamt att se honom så här och jag är uppriktigt orolig för hans välmående. Någon hjälp Post Malone!!”, skriver ett fan på Twitter enligt news.com.au.

”Jag vill inte anta någonting, men det ser ut som han är påverkad av droger. Vi har förlorat alldeles för många artister på grund av överdoser. Jag hoppas han är okej”, skriver ett annat.

Flera av fansen vädjar även till artisten att avbryta sin pågående turné och i stället fokusera på sin hälsa.

Post Malone: ”Tack, men jag mår bra”

Under en konsert på lördagskvällen svarade Post Malone på fansens oro och menade att de inte har något att vara oroliga för.

”Jag tar inga droger och jag mår bättre än någonsin”, sa Post Malone från scenen enligt Page Six.

24-åringens manager Dre London delade även med sig av ett klipp från konserten och försäkrade fansen om att allt är i sin ordning.

”Jag är säker på att jag hade berättat för er om någonting var på tok”, skriver han på Instagram.

Tidigare i veckan sa Post Malone till GQ att han har slutat röka cannabis efter att han fick en ångestattack som kopplades till att han hade rökt på och att han nu inte tar någonting som är starkare än alkohol.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.