Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens oro för modellen – efter polisens gripande

Playboys äldsta modell någonsin.
Valeri Mason har tidigare jobbat för Playboy.
Foto: Instagram

Före detta Playboy-modellen Modellen Valerie Mason, tillika Hugh Hefners tidigare flickvän, har gripits av polisen.

Polisens bild på modellen har fått fansen att reagera.

Modellen Valerie Mason, 31, från delstaten Louisiana i USA blev utnämnd till månadens Playmate i september 2008 och deltog i realityserien ”The girls next door” som följde Hugh Hefners flickvänner, de så kallade ”Playboy bunnies”. 

Men nu har modellen hamnat i rejält blåsväder, skriver TMZ.

31-åringen var en av tre personer i en bil som stoppades av polisen i fredags hemma i Louisiana.

När polisen genomsökte bilen hittades två gram metaamfetamin i passagerarsätet, där Valerie Mason suttit, samt tillbehör och nålar i baksätet.

Såväl Valerie Mason som de andra passagerarna i bilen nekade till att ha något med narkotikan att göra men greps för innehav.

”Oigenkännlig”

Enligt polisrapporten ska bilen i fråga ha blivit stoppad till följd av ett trasigt bakljus.

Polisrapporten nämner även att föraren av bilen inte kunde visa upp något körkort, varpå poliserna inledde en genomsökning av fordonet.

The Sun skriver nu att modellens så kallade ”mugshot”, den bild som poliserna tar, har chockat fansen.

Tidningen skriver att hon ”ser oigenkännlig ut”.

Valeri Mason greps misstänkt för narkotikabrott.
Foto: Polisen

Karriären gick utför

Valerie Mason deltog i fem avsnitt av ”The girls next door” mellan 2008 och 2009 och bodde med Hugh Hefner och de andra flickvännerna i hans Playboy mansion. 

Som ung var Valeri Mason cheerleader och hon tränade såväl steppdans som balett. 31-åringen kom inte från en traditionell modellbakgrund utan kontaktade och skickade bilder till Holly Madison, en av Hugh Hefners flickvänner, via Myspace.

Efter det blev hon rekryterad av Holly Madison som, tillsammans med Kendra Wilkinson, var den mest kända av Hugh Hefners flickvänner och bodde i huset från 21 års ålder. Holly Madison var Hugh Hefners främsta flickvän fram till och med 2008.

https://www.instagram.com/p/BP6O8LIgq59/?utm_source=ig_embed

Heavy.com skriver att Valeri Masons karriär aldrig kom på fötter igen efter tiden i Playboy-huset och tv-rutan. Under 2017 sålde hon bilder på sig själv via Instagram.

I ett annat inlägg på Instagram, med ett klipp från ”The girls next door”, skriver Valeri Mason:

”’The girls next door’ var en underbar erfarenhet”.

https://www.instagram.com/p/BPhB2kgADcW/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.