Meryl Streeps karaktär Donna med de tre männen i hennes liv. Foto: UNIVERSAL PICTURES/LMK / ALL OVER PRESS LANDMARKMeryl Streeps karaktär Donna med de tre männen i hennes liv. Foto: UNIVERSAL PICTURES/LMK / ALL OVER PRESS LANDMARK
Meryl Streeps karaktär Donna med de tre männen i hennes liv.  Foto: UNIVERSAL PICTURES/LMK / ALL OVER PRESS LANDMARK
Benny Andersson på hotell Rival i Stockholm med skådespelarna från filmen. Foto: MALABAR / MOST WANTED / ALL OVER PRESS MOST WANTEDBenny Andersson på hotell Rival i Stockholm med skådespelarna från filmen. Foto: MALABAR / MOST WANTED / ALL OVER PRESS MOST WANTED
Benny Andersson på hotell Rival i Stockholm med skådespelarna från filmen.  Foto: MALABAR / MOST WANTED / ALL OVER PRESS MOST WANTED
Amanda Seyfrieds karaktär väntar barn i nya filmen. Foto: LEFTERIS PITARAKIS / APAmanda Seyfrieds karaktär väntar barn i nya filmen. Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP
Amanda Seyfrieds karaktär väntar barn i nya filmen.  Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

Fansens lycka: Nya trailern till nya "Mamma Mia" har släppts

Publicerad

Nu har den efterlängtade trailern till nya "Mamma Mia" filmen släppts. 

Musik, dans, solsken och kärlek utlovas i massor av trailern att döma. 

I juli 2018 har uppföljaren premiär i Sverige. 

Det är nu tio år sedan musikalfilmen "Mamma Mia" hade premiär och lagom till sommaren visas uppföljaren på vita duken. "Mamma Mia! Here we go again", heter den nya filmen. 

I den nya trailern får vi se Sophie, som spelas av Amanda Seyfried, bli gravid med sitt första barn. 

"Jag har aldrig känt mig närmare min mamma, jag är på precis samma ställe som hon var för alla dessa år sedan", ser vi Sophie säga till sin pojkvän i trailern. 

 

LÄS MER: Skarsgårds ångest inför filmen: "Förnedrande" 

 

I trailern hörs en Abba-låt som inte var med i första filmen. Nämligen "Angeleyes", som finns med på albumet "Voulez-Vous" från 1979. I uppföljaren kastas vi tillbaka till just året 1979. Det var då Meryl Streeps karaktär Donna blev gravid med Sophie. Förutom bekanta ansikten från första filmen dyker det upp nya skådespelare som spelar Donnas män i yngre dar. Bland annat ser vi Josh Dylan som en yngre variant av Stellan Skarsgårds karaktär Bill. 

Fansen är nu spända på att se uppföljaren.

"Donna lever, jag lever och är glad" skriver en person om trailern.

"Jag är exalterad över att se Cheryl och Meryl Streep jobba tillsammans igen" skriver en annan.

"Jag ser fram emot den här filmen, efter 10 år äntligen!" jublar ett fan.

 

LÄS MER: Abbas kärlekar – så lever medlemmarna efter alla år 

 

En av världens mest populära musikaler

Musikalen "Mamma Mia" är en brittisk musikal baserad på låtarna av Abba. Musikalen hade premiär Prince Edward Theatre i London 1999 och har satts upp i flera produktioner runt i världen. Det är en av världens mest populära musikaler. Under åren 2005-2007 sattes den upp i Stockholm. 

År 2007 blev det klart att Tom Hanks produktionsbolag skulle producera filmen "Mamma Mia", tillsammans med Universal Pictures. Året därefter gick filmen upp på bioduken. Filmen blev årets femte största kassasuccé. 

 

https://youtu.be/oS2r1zpqrQQ
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag