Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fansens lycka efter nya bilden på Rob

”KimYe-eran” kan vara över efter nästna tio år.
Khloé och Rob Kardashian.
Foto: Instagram
Kim Kardashian.
Foto: JACKSON LEE / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Fansen har saknat en viss medlem i familjen Kardashian.

En ny bild som visar lillebror Rob på en middag får nu följarna att jubla.

34-årige Rob Kardashian har valt en mer tillbakadragen roll än sina systrar. Han syntes tidigare i familjens dokusåpa, men försvann plötsligt. Khloé Kardashian, 37, har tidigare sagt att hon tror att han behövde en paus från allt vad kändisskap innebär.

Rob Kardashian postar sällan bilder på sig själv på sociala medier, och har även haft en del problem kring vårdnaden av exet Blac Chynas och hans gemensamma dotter Dream, 4.

Men i måndags så fick fansen återigen se honom. Han var då på middag med storasystrarna Kim, Khloé, och Kourtney med pojkvännen Travis Barker.

Kim Kardashian, som ansökte om skilsmässa från Kanye West i februari, la upp en bild på Instagram på middagssällskapet med texten ”Middag med mina favoritpar”. 

”Är en otrolig pappa”

Bilden på syskonen Khloé och Rob får nu stor uppmärksamhet, där många ger komplimanger till Rob.

Rob Kardashian dök också upp på Kim Kardashians 40-årsfest, och i podcasten ”Pretty messed up” har mamma Kris Jenner, 65, nyligen sagt att sonen är på en bra plats i livet, skriver Dagbladet.

– Han är en otrolig pappa. Och du vet aldrig. Du får barn, de blir större, de får barn, och du vet inte hur de ska bli som föräldrar. Men han är bara, wow, sa mamman då.

Rob Kardashian har dottern Dream, 4, tillsammans med exflickvännen Blac Chyna.

Se också:

En uppgiftslämnare säger till Us weekly att han i dag mår bättre än någonsin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.