Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens kritik mot Justin Biebers nya utseende

Justin Biebers plötsliga förändring avslöjades när den 22-årige stjärnan i tisdags var ute för att äta lunch i Beverly HillsFoto: Bulls
Popstjärnan 2010.

LONDON. Justin Bieber har bytt utseende – och gått tillbaka sin gamla frisyr.

Men alla fans är långt ifrån förtjusta och vissa spekulerar i om han lider av tunnhårighet.

Justin Biebers plötsliga förändring avslöjades när den 22-årige stjärnan i tisdags var ute för att äta lunch i Beverly Hills. Men den något längre ljusa pojkfrisyren är kanske inte så mycket förändring – för fansen var vana vid att se honom med en liknande frisyr för sex år sedan, då den nästan blev hans signum och bidrog till att väcka stort intresse bland fans över hela världen. Nu är det längre håret som täcker stora delar av pannan tillbaka.

“Hans följe av ‘Beliebers’ kommer förmodligen vara utom sig av lycka efter att ha fått se att frisyren är tillbaka i sin ursprungliga skepnad”, skriver Daily Mail.

 

LÄS MER: Justin Bieber bad om ursäkt på scenen

 

Är inte positiva

Men vissa av fansen verkar inte alls vara positiva till förändringen och skriver på TMZ.

“Justin, du är 22, och blir 23 den första mars… den där frisyren är inte du, och har aldrig varit”, står det i en av kommentarerna.

Andra drar liknelser till en av världens mest kända – dockor.

“Han ser bra ut! Liknar en Ken-docka”.

 

LÄS MER: Här slår Justin Bieber sitt fan blodig

Spekulerar om tunnhårighet

Flera spekulerar också om att det faktum att frisyren täcker stora delar av huvudet är ett sätt att dölja att han lider av tunnhårighet.

“Hans hårlinje har gått upp bakom öronen. Ett sätt att gömma detta är att kamma håret framåt”, skriver en annan.

Justin Bieber har förändrat utseendet ett flertal gånger med varierande resultat. 2016 dök han upp i blonda dreadlocks vid prisutdelningen av iHeart Radio Music Awards. Vid Billboard Music Awards i Las Vegas i maj förra året stod han på scen med kortklippt frisyr och under “Purpose”-turnén i Italien i november förra året hade han en ny hårfärg, mörkbrunt, som inte gick hem lika mycket som hans ursprungliga stil.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.