Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens ilska mot Kardashian – efter upptäckten i bilden

Kim Kardashian.
Kim Kardashian.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Fansen reagerade starkt på Instagrambilden.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Bråket mellan Kim Kardashian West och Taylor Swift har rasat länge – men nu slänger realityprofilen ny bensin på elden.

När Taylor Swift släpper sitt nya album ”Lover” den 23 augusti, har Kardashian West valt att samtidigt lansera sin nya parfym.

”Trodde du att vi hade glömt bort dig”, skriver Kim Kardashian West på Instagram, och möts av hat från Taylor Swifts fans.

Det hela började när Kim Kardashian Wests numera make, Kanye West, gick upp på scen och avbröt den då 19-åriga Taylor Swift när hon vunnit ett pris på VMA-galan 2009. West tyckte att priset borde gått till Beyoncé i stället – men gesten fick många att höja på ögonbrynen och kritisera Kanye West.

Då var Kim Kardashian West inte ens ihop med Kanye West, men sedan de två har bildat familj tillsammans har hon självfallet tagit makens parti i bråket – och själv gått till attack mot Taylor Swift. ”Keeping up with the Kardashian”-stjärnan fick bland annat sina många fans att kommentera orm-emojis på Taylor Swifts Instagram, efter att Kardashian West själv kallat ”Bad blood”-artisten för ”slug som en orm”.

Kritiserade beskedet

Tidigare i år tog Kim Kardashian West bråket ett steg till, när hon bestämde sig för att släppa sin nya parfymkollektion tillsammans med lillasystern Kylie Jenner den 23 april – samma datum som Swift släppte sin nya singel.

Men kanske drabbades profilen av karma, då parfymflaskorna hade problem med hållbarheten, och Kim Kardashian West var tvungen att skjuta upp lanseringen.

Nu har stjärnan åtgärdat problemen, och gör sig redo att lansera parfymen med lillasystern på nytt. Den här gången har hon valt den 23 augusti – vilket är dagen som Taylor Swift släpper sitt nya album ”Lover”.

På bilden där systrarna Kardashian/Jenner kommer med beskedet, har kommentarsfältet fyllts av arga Taylor Swift-fans.

”Trodde du att vi hade glömt bort dig??? KKW X KYLIE parfymen kommer 23:e augusti!!!!”, står det till bilden.

Att Kylie Jenner pekar långfinger på bilden har fått ännu fler att reagera, och håna realityprofilerna.

https://www.instagram.com/p/B0r3dtrgiXd/

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.