Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens ilska mot Justin Bieber efter orden om corona

Justin Bieber och Hailey Bieber.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Kendall Jenner.
Foto: STEPHEN LOVEKIN/WWD/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Trion Kendall Jenner och Justin och Hailey Bieber möts av skarp kritik från fans, efter ett direktsänt samtal på Instagram Live.

Vännerna funderade högt över hur jobbigt det måste vara att vara fattig under coronakrisen, samtidigt som de inte vill skämmas över alla pengar de tjänat – något som nu väcker ilska, skriver Nyheter 24.

– Jag tror att det är viktigt att vi tar oss tiden att erkänna att dessa människor kämpar, sa Justin Bieber på Instagram Live.

Äkta paret Justin och Hailey Bieber sände live tillsammans med vännen och supermodellen Kendall Jenner på Instagram, och diskuterade hur det är att sitta i social isolering.

Kendall Jenner, som satt i sin lyxvilla värd 85 miljoner kronor, berättade hur hon jobbat för att få hemmet som hon vill ha det.

– Det är min favoritplats på jorden. Jag jobbade så länge för att få det som jag ville. Jag har renoverat i ungefär ett år, sa Kendall Jenner.

Justin Bieber ville då lyfta att de tre är ”välsignade” som ändå har det bra under coronavirusets spridning.

– Vi är så välsignade. Många människor är i en riktigt skitig sits nu, säger Justin Bieber, och får medhåll från Kendall Jenner.

Justin Bieber tycker inte att de har något att skämmas över för att de tjänat mycket pengar, men tycker samtidigt synd om de som har det mindre gott ställt.

– Och ni vet, de kollar på oss, och uppenbarligen har vi jobbat hårt för att komma dit vi är, så det är inte så att vi ska ha dåligt samvete för de sakerna vi har. Men jag tror att det är viktigt att vi tar oss tiden att erkänna att dessa människor kämpar, sa han i livesändningen.

Fansen kritiserar Kendall Jenner och Justin Bieber

Efter sändningen har de tre unga superkändisarna mötts av ordentlig kritik, skriver Nyheter24. Flera reagerar på att både Kendall Jenner och Hailey Bieber kommer från rika kändisfamiljer från början, och inte har behövt jobba sig upp från ingenting.

”Sa Justin precis att de är välsignade under karantänisoleringen för att de har jobbat hårt för det? Ja, jag är säkert på att Hailey och Kendall jobbade hårt för att födas in i rika familjer. Förlorare”, skriver en person.

Även kändisarnas attityd mot vanliga arbetande amerikaner sticker i ögonen hos deras följare.

”Jag är så glad över att Justin Bieber tycker synd om alla som är fattiga. Plötsligt känns det mycket lättare att hantera. Att veta att han och Kendall tar cirka 10 sekunder av sin dag för att tänka på hur mycket bättre de har det än oss fattiga människor”, skriver en annan person ironiskt på sociala medier.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.