Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fansens ilska mot Britney efter detaljen på lyxskorna

Vem är Britney Spears?
Britney Spears har delat med sig av bilder på några favoriter i garderoben. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Nu kritiseras hon av fansen. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears, 37, har hamnat i blåsväder efter att ha delat med sig av en bild på ett par skor i ormskinn. Skorna kostade motsvarande 57 990 svenska kronor, och fansen kritiserar nu stjärnan för att stödja djurplågeri, skriver Daily Mirror.

Den som följer Britney Spears på Instagram har sett att popsångerskan på senaste tiden har delat med sig av bilder och videos där hon provat några favoritplagg i garderoben.

Men efter att ha lagt upp en bild på ett par skor från det franska skomärket Christian Louboutin får nu stjärnan en hel del kritik från sina fans.

”För fyra år sedan köpte jag mitt första par Christian Louboutin ormskinnsskor som kostade 6 000 dollar.... PS jag har aldrig burit dem”, skriver Britney till bilden på skorna.

https://www.instagram.com/p/B1MOKuXAFUW/

”Spendera pengar på nonsens”

Bilden har nu fått över 16 000 kommentarer och många av kommentarerna menar att Britney borde skämmas för att hon stöder djurplågeri eftersom hon köpt ett par skor i ormskinn.

”Det är skamfullt är bära djur som dödats för fåfänga och sen skryta om att slösa bort dem. Så nonchalant och nedlåtande” skriver ett fan.

”Jag bryr mig inte om hur mycket de kostade, men snälla tänk på djuren som lider för ingenting!”, skriver ett annat.

Stjärnan kritiseras även för att hon aldrig har använt skorna.

”Måste kännas bra att skryta om din överkonsumtion. Samtidigt har vi människor som inte har råd med deras nästa måltid. Här är en idé, i stället för att spendera dessa pengar på nonsens, donera det”, lyder en av kommentarerna.

”Ingen tycker om en skrytmåns”, skriver en annan.

Försvarades av fans

Andra fans försvarar Britney och menar att hon har tjänat in pengarna själv och kan därför spendera dem hur hon vill.

”Hur VÅGAR du vara framgångsrik och njuta av fördelarna med din framgång!”, skämtar ett fan.

”Vet ni vad jag är trött på? Människor som inte är Britney men som säger åt henne hur hon ska spendera sina pengar. Hon jobbade för det, du gjorde inte det”, skriver ett annat.