Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens ilska efter nya missen i ”Game of thrones”

”Game of thrones” har kritiserat för sina missar under den åttonde säsongen.Foto: HELEN SLOAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Den populära HBO-serien sänder sitt sista avsnitt under måndagen.Foto: HELEN SLOAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Sophie Turner spelar Sansa Stark i ”Game of thrones”.Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Efter kaffekoppen i ”Game of thrones” - fansen reagerar efter ännu en miss.

Inget undkommer fansen, som nu uppmärksammat ännu en miss i HBO-serien.

”Först Starbucks och nu en vattenflaska, denna serie är ett skämt”, skriver ett besviket fan på Twitter, enligt ET online. 

Under måndagen finns det allra sista avsnittet av den populära HBO-serien ”Game of thrones” tillgängligt. Serien har under sina åtta säsonger setts av miljontals fans över hela världen. Fans som ser minsta detalj och aldrig missar ett misstag. Tidigare har en kaffekopp dykt upp i kulisserna och nu har fansen skådat ännu ett icke så tidsenligt föremål, skriver ET online.

”Denna serie är ett skämt”

Under ett möte där Wastero's högheter ska välja en ny regerare av de sex kungadömena dök det plötsligt upp en vattenflaska vid Samwell Tarlys fötter.

”Först Starbucks och nu en vattenflaska, denna serie är ett skämt”, skriver ett besviket fan på Twitter, enligt ET online.

Ett annat fan skämtar om händelsen:

”Även de viktigaste kungarna av de sju kungadömena måste hålla sig återfuktad”, skriver användaren på Twitter.

https://twitter.com/Savanna39803740/status/1130344553620226049?s=20

HBO: ”Var ett misstag”

Misstaget påminner om det fjärde avsnittet av säsongen, där fansen uppmärksammade en kvarglömd kaffekopp i kulisserna. På bordet i Winterfell, precis framför Emilia Clarkes karaktär, Daenerys Targaryen, stod det nämligen en kaffekopp från kedjan ”Starbucks”, skriver tidningen. En kedja som rimligtvis inte existerade under seriens tidsepok. Något som fick fansen att reagera starkt.

”Latten som dök upp i avsnittet var ett misstag”, har en talesperson för HBO sagt om misstaget.

Sophie Turner: ”Vem den står framför”

Skådespelerskan, Sophie Turner, har under en intervju i programmet ”The Tonight Show With Jimmy Fallon” skämtsamt sagt att det måste vara kollegan Emilia Clarke som glömt sin kopp på bordet.

”Daenerys har beställt örtte”, skämtar skådespelerskan i programmet och fortsätter sedan med att skämtsamt skylla på kollegan:

”Vi har alla samma koppar för allt vårt vatten och te så.. jag menar, titta vem den står framför.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.