Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens förvirring efter Kylie Jenners nya bild

Här är familjen Kardashian.
Kylie Jenners nya reklamsamarbete med Balmain väcker frågetecken bland fansen. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
På den nya bilden ser Kylie Jenner ut att vara höggravid. Foto: XAVIER COLLIN/IPA/SPLASH NEWS / XAVIER COLLIN/IPA/SPLASH NEWS/IB SPLASH NEWS

Kylie Jenner gör ett samarbete med det franska modehuset Balmain på en ny sminkkollektion.

Men när ”Keeping up with the Kardashians”-profilen publicerade en bild från fotograferingen på sin Instagram var det många som blev förvirrade – stjärnan ser nämligen höggravid ut.

”Har stirrat på bilden i 20 minuter för att försöka förstå”, skriver en person.

Efter att realitystjärnan och sminkmogulen Kylie Jenner, 22, valde att hålla hela sin graviditet med dottern Stormi hemlig, verkar hon ha fått sina fans att hålla sig på sin vakt.

Flera gånger har det nämligen spekulerats i att Jenner skulle vara gravid igen, och att Stormi ska få bli storasyster, något som hittills inte har visat sig stämma.

När Kylie Jenner i helgen publicerade en reklambild för sitt nya samarbete mellan Kylie cosmetics och modehuset Balmain, så var det inte bara hennes sminkning som väckte uppmärksamhet.

Följarnas frågor efter bilden

Stjärnans kommentarsfält fylldes nämligen av frågor kring huruvida Jenner är höggravid, då något som ser ut som en stor gravidmage skymtar i nedre delen av bilden, skriver Hänt.

”Är hon gravid? Vad skulle det annars vara än en gravidmage?” och ”Kylie, är du gravid?”, undrar fans i kommentarerna, och spekulerar kring huruvida det är därför som Kylie Jenner inte kunde resa till Paris modevecka för lanseringen av sminket.

”Ser definitivt ut som en gravidmage. Kanske är därför hon har mått dåligt.”, skriver en person.

Men svaret kommer från andra bland kommentarerna, som har begrundat bilden noggrant. Det är nämligen ingen mage, utan Jenners knä, som syns i bilden.

”Hon lutar sig mot sitt knä!! Har stirrat på bilden i 20 minuter för att försöka förstå”, konstaterar en följare, och en annan som skriver samma sak får stort medhåll.

https://www.instagram.com/p/B24iKX7HLc2/