Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansens förvirring efter Kardashians nya bild

Khloe och Kourtney Kardashian på Diana Ross fest.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Khloe Kardashian och mamma Kris Jenner.Foto: WILR / STELLA PICTURES BACKGRID US
Khloe Kardashian har flera gånger fått uppmärksamhet för sina bilder.Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Familjen Kardashian har vid upprepade tillfällen fått stor uppmärksamhet för att redigera sina bilder i sociala medier.

Nu har blickarna riktats mot Khloe Kardashian som delar med sig av sin outfit på Diana Ross 75-årsfest – men fokus har hamnat någon helt annanstans, nämligen på hennes fingrar.

Och fansen ställer många frågor i kommentarerna och anklagar stjärnan för att överanvända Photoshop, skriver People.

Fansen har uppmärksammat familjen Kardashians redigeringsmissar i sina bilder – och senast i förra veckan fick en bild som Kim Kardashian, 38, delade på sociala medier stor uppmärksamhet. Bilden föreställer henne själv och sina systrar tillsammans med mamma Kris Jenner, 63, och många har lagt märke till de små missarna som smugit sig in i bilden efter redigeringen.

Bland annat påpekade fans att det såg som ut som att Kourtney Kardashian, 39, hade sex tår och Khloé Kardashians, 34, underkropp såg ut att vara bortklippt. Några tyckte även att att Kendall Jenner, 23, såg inklippt ut i bilden.

Den här gången är det Khloé Kardashian som ensam hamnat i fokus, eller rättare sagt hennes fingrar.

När Kardashian-systern la upp en bild på sociala medier från Diana Ross stjärnspäckade 75-årsfest var det många som reagerade på en liten detalj i bilden och fokus hamnar långt från stjärnans text till inlägget.

”När den legendariska Ms Ross bjuder dig på sitt födelsedagskalas så dyker du upp så bra du bara kan. Vilken vacker inspiration!”

I kommentarsfältet hopar sig fansens frågor och förvirringen är stor. ”Vad har hänt med fingrarna?”, ”Varför har hon extrafingrar?” och ”Flickan har 14 fingrar” är bara några av följarnas funderingar till bilden. 

https://www.instagram.com/p/Bv_-81Ql423/

Khloé Kardashian slog tillbaka mot kritiken

Realitystjärnan har tidigare fått kritik för att just ha redigerat sina händer, men har inte låtit sig slås ner av kommentarerna utan i stället svarat fansens frågor.

”I bland undrar jag varför personer kommenterar om det inte tillför något värde till ens liv? Kanske är jag bara annorlunda.. men jag bryr mig inte om att vara negativ eller passivt aggressiv. Vår värld är giftig nog som den är”, skriver hon som svar.

”Låt det vara älskling, Säg något snällt eller låt det bara vara.”

https://www.instagram.com/p/BtTVbMahcjX/https://www.instagram.com/p/BvsFTs5HmZG/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.