Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG

Fansen rasar mot Bianca Ingrosso efter avslöjandet

Publicerad
Uppdaterad

Tv-profilen Bianca Ingrosso berättade nyligen på sin blogg att hon har en assistent som hjälper henne att klippa sina Youtube-videos.

Något som inte har mottagits så positivt av alla fans.

"Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi á la tv-spel. Varför klippa och kladda?”, skriver en bloggläsare.

Bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso har ett hektiskt liv med olika tv-inspelningar, bloggande och en ständig uppdatering av sitt populära Instagram-flöde. Hon har också en egen Youtube-kanal.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos planer stoppades – av Philippe

 

Nu avslöjar hon på sin blogg att hon inte gör allt helt själv på sina olika kanaler - hon får nämligen hjälp med att klippa sina Youtube-klipp.

”För er som har missat det så har jag ju släppt en ny vlogg på min Youtube-kanal. Jag har även en ny tjej som klipper mina videos och nu älskar jag den personliga touchen på det!! Så mycket JAG!! In och kolla!!”, skriver hon på sin blogg.

Fansen upprörda 

Men Bianca Ingrossos avslöjande om att hon inte själv klipper sina filmer har inte tagits emot så positivt av alla läsare.

”Märktes verkligen att det är en ny klippare, tycker det är mmyyycke sämre. Förr var videona mer cleana, klara och inte så ‘virriga’. Nu är det en massa ‘retro’ och virr hela tiden osv. Kvaliteten på videon var bättre förr, alltså du kändes som en proffsig bloggare med dina videos förr”, skriver en läsare.

”Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi á la tv-spel. Varför klippa och kladda?”, skriver en annan som håller med.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora pengailska

 

Men smaken är som baken och andra följare backar i stället upp Bianca Ingrosso och hennes nya klippare.

”Jag tycker att denna vlogg är strålande!!! Kreativ, rolig, personlig, innehållsrik och helt enkelt super! Som att se en kortfilm av riktigt god kvalitet”, skriver en och får medhåll:

Så mysig video”, skriver en annan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag