Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fansen rasar mot Bianca Ingrosso efter avslöjandet

Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG

Tv-profilen Bianca Ingrosso berättade nyligen på sin blogg att hon har en assistent som hjälper henne att klippa sina Youtube-videos.

Något som inte har mottagits så positivt av alla fans.

"Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi á la tv-spel. Varför klippa och kladda?”, skriver en bloggläsare.

Bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso har ett hektiskt liv med olika tv-inspelningar, bloggande och en ständig uppdatering av sitt populära Instagram-flöde. Hon har också en egen Youtube-kanal.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos planer stoppades – av Philippe

 

Nu avslöjar hon på sin blogg att hon inte gör allt helt själv på sina olika kanaler - hon får nämligen hjälp med att klippa sina Youtube-klipp.

”För er som har missat det så har jag ju släppt en ny vlogg på min Youtube-kanal. Jag har även en ny tjej som klipper mina videos och nu älskar jag den personliga touchen på det!! Så mycket JAG!! In och kolla!!”, skriver hon på sin blogg.

Fansen upprörda 

Men Bianca Ingrossos avslöjande om att hon inte själv klipper sina filmer har inte tagits emot så positivt av alla läsare.

”Märktes verkligen att det är en ny klippare, tycker det är mmyyycke sämre. Förr var videona mer cleana, klara och inte så ‘virriga’. Nu är det en massa ‘retro’ och virr hela tiden osv. Kvaliteten på videon var bättre förr, alltså du kändes som en proffsig bloggare med dina videos förr”, skriver en läsare.

”Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi á la tv-spel. Varför klippa och kladda?”, skriver en annan som håller med.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora pengailska

 

Men smaken är som baken och andra följare backar i stället upp Bianca Ingrosso och hennes nya klippare.

”Jag tycker att denna vlogg är strålande!!! Kreativ, rolig, personlig, innehållsrik och helt enkelt super! Som att se en kortfilm av riktigt god kvalitet”, skriver en och får medhåll:

Så mysig video”, skriver en annan.

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!