Fansen oroliga för Britney Spears – tror att hon är i fara

Britney Spears.
Foto: KAY BLAKE / ZUMA PRESS/IBL
Britney Spears.
Foto: STELLA PICTURES/GOFF PHOTOS

Britney Spears, 38, har den senaste tiden agerat annorlunda på Instagram, enligt fansen.

Nu uttrycker följarna en oro och tror att det är ett rop på hjälp. 

Sedan 2008 har superstjärnan Britney Spears, 38, varit omyndigförklarad och hennes pappa Jamie Spears varit hennes förmyndare.

Tidigare i år gick stjärnan ut med att hon strejkar i arbetet eftersom att hon inte vill förhålla sig till förmyndarskapet, enligt en källa till Us Weekly. 

Hashtaggen ”Free Britney” har börjat florera i sociala medier och med den vill man att Britney ska släppas fri från sitt förmyndarskap, skriver The Sun

Den senaste tiden ska hon ha agerat annorlunda i sociala medier och nu är fansen oroliga och teorier om att hon skulle leva under hot florerar.

Följarnas teori: hon lämnar ledtrådar 

På sociala medier menar fansen att Britney delar med sig av ledtrådar för att få hjälp utifrån. I en kommentar på hennes Tiktok uppmanas hon att ha på sig en gul tröja om hon behöver hjälp. Följande dag har Britney på sig en gul tröja. Något som fansen menar är ett rop på hjälp medan andra anser att det är en ren slump.


På Tiktok har följare uppmanat Britney Spears att lämna ledtrådar om hon behöver hjälp.
Foto: Skärmdump / Tiktok @britneyspears
Fansen anser att Britney ropar på hjälp genom att ha på sig en gul tröja.
Foto: Skärmdump/ Tiktok @britneyspears

I texten till många av bilderna skriver Britney när bilden är tagen, vilket fans reagerat på och många tror att det är någon annan som lägger upp gamla bilder på stjärnan, och att hon i själva verket är någon annanstans. 

Enligt fansen har Britney även förändrat sättet hon skriver på och menar att texterna numera kanske inte ens är skrivna av henne. 

Svarar fansen 

Häromdagen svarade Britney fansen med ett inlägg på Instagram om den senaste tidens kommentarer och menar att hon är lycklig. 

”Jag förstår att folk kanske inte gillar mina inlägg eller förstår dem, men det här är jag när jag är glad.... det här är jag när jag är genuin och så riktig som det går. Jag vill inspirera människor att göra likadant och bara vara sig själva utan att behaga andra. Det är nyckeln till lycka.


https://www.instagram.com/p/CCeMKYXg3Cq/?utm_source=ig_web_copy_link
Stjärnan Britney Spears råkade bränna ner gymmet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.