Fansen häpnar – stjärnans viktras efter extrema dieten

Simon Cowell.
Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Läkarna varnade Simon Cowell att han måste ändra sin livsstil för att få ett långt liv.

Nu har tv-profilen och musikmogulen lagt om sitt liv, blivit vegan och valt en extrem diet för att hålla sig i form – och visar upp en stor förändring i tv.

– Jag har gått på en diet, berättade Simon Cowell i ”Britain's got talent”, skriver The Sun.

”American Idol”-profilen Simon Cowell, 59, fick veta att hans livsstil inte var hållbar, och läkarna varnade honom för att fortsätta leva som han gjort.

Därför har Simon Cowell – känd bland annat för att vara mannen som bildade One Direction – nu valt att lägga om hela sin livsstil, och blivit vegan.

Förra månaden avslöjade musikmogulen för The Sun att han valt bort kött, socker, mjölk och vete för att bli mer hälsosam.

– Inom 24 timmar ändrade jag min kost och jag har inte tittat tillbaka sedan dess. Jag mår bättre, jag ser bättre ut, har han sagt till The Sun.

Simon Cowell: Jag är snyggare än någonsin

Något problem med självförtroendet har Simon Cowell inte haft även under sin mer ohälsosamma livsstil, men nu känner han sig snyggare än någonsin.

– Om jag var på en 1-10 skala för att vara snygg var jag en åtta innan, nu är jag en elva, säger han.

Simon Cowell visade också upp sin nya form i ”Britain's got talent” – och imponerade på sina kolleger. Programledarna Ant och Dec valde att kommentera juryordförandets förvandling, och ge honom komplimanger för hur snygg han har blivit.

– Tack, jag har gått på en diet, sa Simon Cowell i ”Britain's got talent”.

https://www.instagram.com/p/Bx-pJDWhaVz/?utm_source=ig_embed

Tittarnas redaktion efter utseendeförändringen 

Även tittarna reagerade på Simon Cowells annorlunda utseende, skriver Hänt.

”Simon ser så bra ut! Hur har han lyckats gå ner så mycket i vikt?”, skrev en tittare på Twitter.

”Simon har gått ner SÅ mycket i vikt! Han är officiellt tillbaka på min snygg-lista”, tyckte en annan efter att ha sett Simon Cowell i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.