Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansen häpnar av Sophias bild efter förlossningen

Sophia Vegas. Foto: FUFU / STELLA PICTURES BACKGRID US

32-åriga Sophia Vegas har blivit utnämnd till att ha ”världens smalaste midja”. 

För två månader sedan blev hon mamma, men nya bilder på den tyska tv-profilen får fansen att tappa hakan. 

”Ditt fokus är på fel saker”, skriver följare nu enligt Daily Mail

Den tyska tv-profilen Sophia Vegas, 32, sägs ha ”världens smalaste midja”, en titel hon fick för två år sedan efter att hon opererade bort fyra revben. Resultatet blev ett midjemått på 46,9 centimeter. 

På Instagram följs Sophia Vegas, vars riktiga namn egentligen är Sophia Wollersheim, av fler än 234 000 följare. Många av dem har varnat henne för att en framtida graviditet kan vara omöjlig. 

Men tv-profilen, känd från tyska realityserien ”I'm a celebrity, get me out of here”, och pojkvännen Daniel Charlies överbevisade alla när de under 2018 meddelade att de väntade sitt första barn.

I början av februari föddes deras dotter Amanda. 

https://www.instagram.com/p/BV2MJvQlbRo/

Sophia Vegas kritiseras

Nu får dock Sophia skarp kritik av flera av sina följare, något som bland annat Daily Mail uppmärksammat. De höjda rösterna riktades mot den nyblivna mamman efter att hon publicerat en bild på sig själv från en semester i Mexiko. Bilden illustrerar hur hon ligger i en pool och följarna tycker bilden är uppseendeväckande då Sophia Vegas verkar ha lyckats med att än en gång ha ”världens smalaste midja”, bara två månader efter födseln. 

Sophia Vegas har själv skrivit om sin viktresa efter förlossningen, och nu ifrågasätts hon för att prioritera fel. 

https://www.instagram.com/p/Bux5J1YF_sJ/

”Ditt fokus är på fel saker... kolla upp dina prioriteringar”, skriver en person. 

”Sju veckor efter förlossningen är kort tid. Varför sätter du dig under den pressen? Din kropp har genomgått något stort och borde få tid att återhämta sig i stället för att bli tyngd med att gå på diet. Är de här siffrorna på vågen så viktiga för dig?”, skriver en annan person. 

Sophia Vegas har själv inte bemött kommenterarerna. 

https://www.instagram.com/p/BPf0sx-Dqca/