Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansen glädjeyra – efter nya uppgifterna om ”Vänner”

Här återförenas "Vänner"-stjärnorna
Foto: KANAL 5
Foto: KANAL 5

Oh. My. God – kultserien ”Vänner” kan vara på väg tillbaka in i tv-rutorna.

Enligt uppgifter till The Hollywood Reporter håller skaparna av serien och de sex huvudrollsskådespelarna på att förhandla med nya plattformen HBO Max.

Än är inget bestämt, men samtidigt skriver den amerikanska sajten att alla skådespelarna är ombord med projektet.

2004 lades succéserien ”Vänner” ner efter tio år i NBC – eller tog de bara en 15 år lång paus?

Amerikanska sajten The Hollywood Reporter rapporterar nu nämligen att det pågår förhandlingar för en återförening av de gamla skaparna och de sex huvudrollsinnehavarna Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer.

Skådespelarnas svar om återförening

The Hollywood Reporter skriver att det gamla gänget kan komma att återförenas i en special på nya streamingtjänsten HBO Max – men både HBO Max och producenterna WBTV har avböjt att kommentera uppgifterna.

Just nu finns ”Vänner” på Netflix, men vid årsskiftet kommer kultklassikern att försvinna från den populära plattformen, och i stället bara gå att se på just HBO Max.

Skådespelarna får ofta frågor om återföreningar av det forna ”Vänner”-gänget, och har genom året gett mer eller mindre samma svar: Det är inte aktuellt.

Anistons hint – för vännen

Men när Jennifer Aniston gästade vännen och pratshowvärden Ellen DeGeneres avslöjade hon att de jobbade på något särskilt.

– Vi skulle älska att göra någonting, men vet inte vad detta något är. Så vi försöker bara. Men vi jobbar på någonting, sa Jennifer Aniston i ”The Ellen show”.

Skådespelarna har synts mycket tillsammans på sista tiden. När Jennifer Aniston anslöt till Instagram tidigare i höstas så gjorde hon det med en gruppbild på ”Vänner”-sextetten, och nyligen publicerade Courteney Cox en bild tillsammans med Matthew Perry, där hon avslöjade att de setts för att äta lunch tillsammans.

Han hoppar av ”Vänner”-återföreningen