Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisparets dotter har vuxit upp – så ser hon ut

Mor och dotter.Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Dylan Douglas, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas och Cary Zeta Douglas.Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Catherine Zeta-Jones besökte under söndagen ett event i New York.

Med sig hade hon dottern Carys Zeta Douglas – och de två var slående lika.

Under de senaste dagarna har modejätten Dolce & Gabbana fullkomligt tagit över New York, skriver brittiska Daily Mail.

På söndagen deltog superstjärnan Catherine Zeta-Jones, 48, med dottern Carys Zeta Douglas, 14, på en av de många modevisningarna. 

Den världskända skådespelaren har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, och har till exempel spelat i "Zorro", "Chicago" och "America's Sweethearts".

 

LÄS ÄVEN: Catherine Zeta-Jones bild gör fansen galna 

 

Under söndagen dök tvåbarnsmamman Zeta-Jones alltså upp på en modevisning i New York – och var slående lik sin dotter Carys Zeta Douglas.

Samtidigt var även Carys och Catherines frisyrer och skor väldigt lika. Med högklackade sandaler äntrade de tillställningen och poserade välvilligt framför fotografernas bländande blixtar. 

 

LÄS ÄVEN: Catherine Zeta-Jones ärliga bild: "Fantastisk" 

 

Mor och dotter.Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Exklusiva eventet på operan

Eventet anordnades av duon bakom det världsberömda märket: Domenico Dolce och Stefano Gabbana. Under fredagen hölls den första visningen, då man torgförde sina exklusiva juveler på New York Public Library. Lördagen handlade om manlig couture, och söndagen om kvinnlig sådan. Eventet som Catherine och dottern Cary deltog i ägde rum på New York Metropolitan Opera House och följdes sedan av en exklusiv middagssittning.

Dylan Douglas, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas och Cary Zeta Douglas.Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Carys pappa, skådespelaren och filmproducenten Michael Douglas, är gift med Catherine sedan år 2000. Paret har även två andra söner: Dylan Douglas och Cameron Douglas.