Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fansen äcklas – när de ser vem stjärnan kysser

Youtubern Chris Monroe är känd för sina uppseendeväckande upptåg och att spela ett spratt med sina följare. 

Men i två av sina senaste videor tog han nog det hela väl långt. 

I alla fall om man ser till hans följares upprörda reaktioner.

Youtubern Chris Monroe från Kalifornien i USA har gjort sig ett namn som ”Prank Invasion”. Han gör provocerande videos och kallar sig själv för världens bästa kyssare, och i klipp kysser han olika kvinnor framför kameran. 

Han har många gånger fått kritik för sina videos och det har till och med skapats namninsamlingar för att få bort honom från Youtube. Nu har han gjort rört upp ilska igen. 

Kysser sin ”syster”

I ett klipp som han publicerade den 22 mars kysser han en kvinna, Kaitlyn O'Connor, som han påstår är hans halvsyster, skriver The Sun. 

I klippet framställer de båda det som att Chris går upp till Kaitlyns rum och frågar om de ska spela sten-sax-påse och att om han vinner så ska de kyssas. 

Hon går med på det, Chris vinner direkt och de två kysser sedan varandra passionerat tre gånger. 

Efter att de kysst varandra säger Chris att det hela var ”en livsupplevelse” medan hon säger att hon ”aldrig vill göra om det”. 

Foto: Youtube

I kommentarsfältet till videon, som setts över 7,5 miljoner gånger, kommenterar chockade tittare hur motbjudande videon är. 

”Otroligt äckligt, vad händer i ditt huvud??”, ”Youtube borde stänga av dig” och ”På riktigt? Incest för att bli viral? Det här är en helt ny nivå av desperat”. 

”Löjligt iscensatta videos”

Men flera följare ställer sig starkt skeptiska till att Kaitlyn O'Connor faktiskt är hans halvsyster. 

En person i kommentarsfältet påpekar bland annat att en bild som Chris pekar på i videon och säger föreställer deras pappa i själva verket är Kaitlyns morfar. Vilket Kaitlyn själv sagt på sin Instagram. 

Personen avfärdar därför att Chris och Kaitlyn skulle vara syskon som ett påhitt. Ett påstående som tas emot som en självklarhet av många. 

”De flesta människor på internet har inte sunt förnuft. Han vet det, det är därför alla hans videos är löjligt iscensatta och ändå får han tusentals tittare.” skriver en annan följare i en kommentar. 

I ett inlägg på Instagram fortsätter Chris påstå att de två är halvsyskon. Foto: Instagram

Chris själv fortsätter att hävda att de två visst är halvsyskon.

Och när man inte trodde att äckel-känslorna över att försöka bli viral genom att anspela på incest kunde bli värre lade Youtubern upp ett nytt klipp.

Kysser sin ”mamma”

Den här gången kysser han någon annan – en kvinna han hävdar är hans mamma. 

I klippet säger Chris att han ska ”toppa det förra klippet”. 

Sedan utspelar sig likande scener igen. Chris filmar den äldre kvinnan när hon verkar diska, sedan ber han henne att spela sten-sax-påse och när han vinner ber han om en kyss.

Foto: Youtube

I videon skriver han att det krävdes två timmars övertalning för att få ”mamman” att gå med på det. Han säger sen att ”det här är till och med värre än att kyssa Kaitlyn. Jag svettas och är så nervös” medan han vant tittar in i kameran med kvinnan sittandes bredvid sig. Sedan ger de varandra en snabbare puss på munnen.

Ännu en gång blir tittarna förskräckta och äcklade och riktar hård kritik mot Chris Monroe – som tjänar pengar på att så många som möjligt tittar på hans provocerande klipp.

”På vilket sätt är det här ett prank och vem prankar du?” frågar någon. 

Chris Monroe har över 3,8 miljoner följare på sin sida och är en av många som gör karriär av att kyssa tjejer i videos på Youtube.  

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/