Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fans kritiserar Jessica Simpson – efter nya bilden på dottern

Jessica Simpson fick oväntade reaktioner efter bilden på Instagram. Foto: DENNIS VAN TINE/STARMAXINC.COM / STELLA PICTURES STAR MAX / STARMAXINC.COM

Artisten Jessica Simpson fick kritik efter att ha besök en skönhetssalong med sin sjuåriga dotter.

Till slut uppstod ett mindre bråk mellan fans i kommentarsfältet, skriver Today.

Jessica Simpson, 39, har hamnat i oväntat blåsväder efter två bilder på Instagram.

Bilderna, som har fått över 130 000 gilla-markeringar, visar hur Jessica Simpson är med och färgar håret på sin sjuåriga dotter Maxwell på en skönhetssalong i västra Hollywood.

I bildtexten förklarar Jessica Simpson hur dotterns nu lila, rosa och blå hårfärg har inspirerats av Disneys högaktuella filmserie ”The descendants” där karaktärer, däribland huvudkaraktären Maleficent, har flera olika hårfärger.

Jessica Simpsons dotter Maxwell.

Såväl Jessica Simpson som dottern Maxwell verkade nöjda med resultatet efteråt – men i kommentarsfältet var det flera följare och fans som ifrågasatte det faktum att artisten tagit med sin sjuåriga dotter till en skönhetssalong, rapporterar Today och flera andra tidningar.

”Är hon inte lite väl ung för att färga håret?” frågade en följare.

”Varför börja förstöra hennes hår i så ung ålder?” frågade en annan.

Liknande kommentarer fortsatte att forsa in och till slut uppstod ett smärre bråk mellan kritiker och de som försvarade Jessica Simpson i kommentarsfältet.

”Måste folk verkligen anklaga henne i rollen som mamma! Vad Jessica gör med sina barn är hennes ensak. Det ser jättefint ut!” skrev en av de som ställde sig på artistens sida.

Pink försvarar artistkollegan

Någon som också försvarade Jessica Simpson var Pink. Den färgstarka artisten har flera gånger blivit utsatt för ”mom shaming” och slagit tillbaka mot folk som kritiserat henne som mamma. I ett inlägg på Instagram skriver hon ”Jag hörde att folk var sura på Jessica Simpson för att hon lät sin 7-åring få sitt hår färgat. Så jag tänkte visa vad vi gjorde i går”.

På bilden ses Pink färga dottern Willows hår blått och i texten finns flera hashtaggar som slår tillbaka mot kritikerna. Pink har även stängt av kommentarsfältet till inlägget.

https://www.instagram.com/p/B0pOBsAg3u-/?utm_source=ig_web_copy_link

En graviditet kantad av problem

Det var hösten 2018 som artisten Jessica Simpson, 39, meddelade att hon och maken Eric Johnson väntade sitt tredje barn, en dotter. Sedan tidigare hade paret dottern Maxwell sonen Ace.

Graviditeten kom att kantas av olika hälsoproblem och komplikationer, vilket Jessica Simpson talade öppet om i sociala medier.

Sömnproblem, ryggsmärtor, luftrörskatarr och svullnad var bara några av de symptom som artisten fick stå ut med.

Den enda grejen som får mig att orka igenom den här graviditeten är att veta att jag kommer få en till sådan här sötnos”, skrev hon på Instagram i februari och delade med sig av en bild av sina två andra barn.

Och i mars i år välkomnade paret, till slut, sin andra dotter: Birdie Mae Johnson.

”Vi är så glada och stolta att vi fått en alldeles perfekt dotter, Birdie Mae Johnson. Den 19 mars 2019. 4,904 gram”, skrev Jessica Simpson i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BvPhGV0gagY/
Se några toppnyheter inom nöjesvärlden