Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fans avslöjar ”Vänner” – stjärnans udda vana

Därför ville Jennifer Aniston sluta skådespela
Jennifer Aniston, Courteney Cox och Matthew Perry i ”Vänner”.
Foto: KANAL 5
Jennifer Aniston.
Foto: SIPA USA/IBL

Fans på appen Tiktok menar att serien ”Vänner” har förstörts för dem efter att ett uppmärksamt fan pekade ut en udda vana som Jennifer Aniston gör i serien.

– Det jag kommer säga nu kommer förstöra ditt liv, säger personen i videon på Tiktok enligt news.com.au.

Jennifer Aniston spelade karaktären Rachel Green i ”Vänner” mellan 1994 och 2004. Än i dag är serien mycket populär, men nu menar flera fans att den är förstörd för dem.

Ett mycket uppmärksamt fan på Tiktok svarade på en fråga om att ge ett exempel på en återkommande sak i filmer eller tv-serier som man inte kan bortse från när man väl sett det.

Tiktok-användaren, med användarnamnet cts.trphe, inledde sitt svar med att varna ”Vänner”-fans om att de skulle scrolla förbi videon om de inte ville få serien förstörda för sig.

– Det jag kommer säga nu kommer förstöra ditt liv, speciellt om du är ett fan av ”Vänner”, säger personen på Tiktok enligt news.com.au.

Ger flera exempel

Personen fortsätter sedan förklara att Jennifer Aniston harklar sig ofta innan hon påbörjar en mening. 

Och med ofta menas väldigt ofta.

– Det är väldigt specifikt och det är väldigt svårt att bortse från när man väl lagt märke till det, säger personen i Tiktok-videon.

I videon följer sedan flera exempel på när Jennifer Aniston harklar sig innan hon börjar prata.

Bilderna inifrån Jennifer Anistons miljonvilla

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.