Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fängelselivet tär
på Phil Spector

Phil Spector som han såg ut under rättegången. Hans yviga hår var förmodligen inte äkta.
Foto: Damian Dovarganes
På det här fotot från juli i år har Spector åldrats betydligt.
Fängelselivet verkar tära hårt på den förre demonproducenten som bland annat producerade Beatles Let it Be-album.

Den morddömde stjärnproducenten Phil Spector åldras snabbt i fängelse. I alla fall om man får tro bilderna som släppts på stjärnan inne i fängelset.

Spector blev känd som en demonproducent under 60-talet och jobbade senare även med Ike och Tina Turner, producerade Beatles Let It Be-skiva och jobbade också med Ramones.

På senare år har han varit mer känd för ett alltmer bisarrt beteende. Allt kulminerade när han 2009 dömdes till 19 års fängelse för mord på skådespelaren Lana Clarkson.

Spector förnekade mordet och menade i stället att Clarkson hade begått självmord. Under rättegången Spector ofta upp i olika bisarra peruker.

Av de bilder som publicerat ser det inte ut som Spector har tillåtelse att bära den huvudbonaden i fängelset. På bilderna ser man en härjad 73-åring som inte kommer att släppas fri förrän han fyller 91.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.