Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Fångarna på fortet” ställs in på grund av pandemin

Foto: TV4 / TV4
Foto: TV4

Fångarna på fortet ställs in, rapporterar Aftonbladet.

Anledningen är coronapandemin.

– Både jag och Gunde hade sett fram emot det, säger Agneta Sjödin till tidningen.

Hon drabbas dessutom ekonomiskt av inkomstbortfallet. 

Två säsonger av fångarna på fortet skulle ha spelats in i maj men ställs in, rapporterar Aftonbladet.

– Tyvärr har förutsättningarna förändrats i den region i Frankrike där inspelningarna skulle genomföras. Efter att vi precis mottagit den nya informationen så är det med stor sorg som vi måste meddela att inspelningarna är inställda, säger TV4:s exekutiva producent Jonathan Nordin till tidningen.

Kändisarna ska ha varit bokade och allt ska ha varit klart inför inspelningarna. Programledaren Agneta Sjödin uttrycker sin besvikelse till Aftonbladet och säger att hon påverkas ekonomiskt:

– Det är jättemånga familjer som ser fram emot programmen så det här känns väldigt tråkigt. Och jag brukar se fram emot att få spela in ”Fångarna”, få vara i den miljön och träffa alla. Det är en höjdpunkt på året, säger hon.

– Sen blir det ekonomiskt ett stort tapp också, det kan jag säga.

Artikeln uppdateras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.