Samir Badran blev glad när Sigrid Bernson spelade upp sin nya låt - som handlar om honom. Foto: OLLE SPORRONGSamir Badran blev glad när Sigrid Bernson spelade upp sin nya låt - som handlar om honom. Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran blev glad när Sigrid Bernson spelade upp sin nya låt - som handlar om honom. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONGSigrid Bernson och Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONG

Familjens undran – efter Sigrids gest

Publicerad

Hon dansade med Samir Badran i "Let's dance", men vill hellre satsa på musiken.

Nu släpper Sigrid Bernson jullåten "I do" - som hennes syster trodde var ett frieri till pojkvännen Samir Badran.

– Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, säger Sigrid Bernson.

Hon har blivit känd genom "Let's dance", och vann tävlingen med Benjamin Ingrosso 2015. Men efter att ha hittat kärleken i sin danspartner Samir Badran under vårens säsong, har Sigrid Bernson valt att satsa på musikkarriären.

Under sommaren turnerade hon med pojkvännens band Samir & Viktor, och under fredagen släpper hon kärleksfulla jullåten "I do".
För första gången har Sigird Bernson varit med och skrivit sin egen låt - och den handlar förstås om pojkvännen Samir Badran.

– Det känns väldigt roligt. I stället för att skriva en jullåt så blev det en kärlekslåt. Jag är nervös, den är väldigt naken. Jag hade redan skrivit refrängen som är "jag dör för det du ger mig". Det är hämtat helt och hållet från mitt eget liv. Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, säger Sigrid Bernson.

 

LÄS MER: Efter kärleksryktet – berättar om relationen

 

Samir rörd över Sigrid Bernsons kärlekslåt

 

LÄS MER: Sigrids heta kyss med Samir Badran

 

Även om det var nervöst, så fick hon fin respons från kärleken när han fick höra låten för första gången.

– Han är så himla skön, han bara "men gud vad fin du är!". Han blev jättejätteglad, så klart. Han gillade den verkligen, säger Sigrid Bernson om Samir Badrans reaktion.

I efterhand har hon insett att låten kan tolkas som ett frieri - något det inte är.

– Det är inga förlovningsplaner, men jag tror min låt kan misstolkas lite som det. Min syster sa det "Det här är typ ett frieri", det är bara för att den heter "I do". Men är det någon som spelar den på sitt bröllop skulle jag bli jätteglad.

Paret fortsätter stötta varandras musikkarriärer, samtidigt som de driver en Youtube-kanal ihop. Men trots att de spenderar så mycket tid tillsammans så är de inte sambor - än.

– Vi bor inte ihop. Vi ses hela tiden, vi bor både hemma hos honom och hos mig, men vi har var sin lägenhet. Vi har så mycket på våra scheman hela tiden, så vi har inte satt oss ner och bestämt något, säger Sigrid Bernson.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag