Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjens undran – efter Sigrids gest

Samir Badran blev glad när Sigrid Bernson spelade upp sin nya låt - som handlar om honom. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONG

Hon dansade med Samir Badran i "Let's dance", men vill hellre satsa på musiken.

Nu släpper Sigrid Bernson jullåten "I do" - som hennes syster trodde var ett frieri till pojkvännen Samir Badran.

– Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, säger Sigrid Bernson.

Hon har blivit känd genom "Let's dance", och vann tävlingen med Benjamin Ingrosso 2015. Men efter att ha hittat kärleken i sin danspartner Samir Badran under vårens säsong, har Sigrid Bernson valt att satsa på musikkarriären.

Under sommaren turnerade hon med pojkvännens band Samir & Viktor, och under fredagen släpper hon kärleksfulla jullåten "I do".
För första gången har Sigird Bernson varit med och skrivit sin egen låt - och den handlar förstås om pojkvännen Samir Badran.

– Det känns väldigt roligt. I stället för att skriva en jullåt så blev det en kärlekslåt. Jag är nervös, den är väldigt naken. Jag hade redan skrivit refrängen som är "jag dör för det du ger mig". Det är hämtat helt och hållet från mitt eget liv. Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, säger Sigrid Bernson.

 

LÄS MER: Efter kärleksryktet – berättar om relationen

 

Samir rörd över Sigrid Bernsons kärlekslåt

 

LÄS MER: Sigrids heta kyss med Samir Badran

 

Även om det var nervöst, så fick hon fin respons från kärleken när han fick höra låten för första gången.

– Han är så himla skön, han bara "men gud vad fin du är!". Han blev jättejätteglad, så klart. Han gillade den verkligen, säger Sigrid Bernson om Samir Badrans reaktion.

I efterhand har hon insett att låten kan tolkas som ett frieri - något det inte är.

– Det är inga förlovningsplaner, men jag tror min låt kan misstolkas lite som det. Min syster sa det "Det här är typ ett frieri", det är bara för att den heter "I do". Men är det någon som spelar den på sitt bröllop skulle jag bli jätteglad.

Paret fortsätter stötta varandras musikkarriärer, samtidigt som de driver en Youtube-kanal ihop. Men trots att de spenderar så mycket tid tillsammans så är de inte sambor - än.

– Vi bor inte ihop. Vi ses hela tiden, vi bor både hemma hos honom och hos mig, men vi har var sin lägenhet. Vi har så mycket på våra scheman hela tiden, så vi har inte satt oss ner och bestämt något, säger Sigrid Bernson.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!