Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjens råd
till Janet Jackson

Systern La Toya blev en av de första att gratulera efter babylyckan. Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENN
Systern La Toya Foto: Cpa / Retna Pictures / ALL OVER PRESS RETNA UK
Jackson-familjen gläds med Janet Jackson efter att hon fått en liten son. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN

LONDON. Jackson-familjen gläds med Janet Jackson efter att hon fått en liten son.

Systern La Toya blev en av de första att gratulera efter babylyckan.

“Riktigt spännande”, skriver hon på Twitter.

Efter nyheten om att Janet Jackson, 50, och maken affärsmannen Wissam Al Mana, 42, välkomnat sin son Eissa Al Mana till världen under tisdagen har paret överösts med lyckönskningar. En av de första att gratulera till babylyckan var systern La Toya jackson, 60, som intill en bild av en blå ballong med texten “It’s a boy” skrev en hälsning till systern och svågern på Twitter:

“Riktigt spännande! Jan och Wissam fick previs en vacker lite pojke!!! Grattis!!!”

Brorsonen gratulerar

Även övriga i Jackson-familjen har gratulerat paret till nytillskottet. Brorsonen TJ Jackson, 38, passade på att ge de nyblivna föräldrarna lite råd om föräldraskapet.

“Grattis faster Janet Jackson!!! Så, så glad för din och Wissans skull. Njut av varje minut med din största hit, Eissa. #parenthoodisthebest”, skrev han.

I ett uttalande efter att födseln blev känd skrev en talesperson för stjärnan:

“Janet Jackson och maken Wissam Al Mana är glada över att välkomna sin son Eissa Al Mana till världen. Janet hade en okomplicerad förlossning och vilar nu upp sig”, stod det i uttalandet.

Erbjuder hjälp med blöjbyte

En av de äldre bröderna i familjen Jackson, Jermaine, 62, har ännu inte kommenterat den glada nyheten men har tidigare sagt att han tror att hon blir en perfekt mamma till det lilla barnet.

– Hon kommer att bli en fantastisk mamma eftersom hon är väldigt tuff och väldigt sträng. Men jag säger till henne att om hon behöver någon med kunskaper om barn eller att vara förälder, säg till mig. Jag är den bästa blöjbytaren som finns på denna planet, sa Jermaine Jackson tidigare enligt Daily Mirror.