Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens oro över Eilish besatthet av Justin Bieber

Billie Eilish besatt av Justin Bieber: "Övervägde terapi"
Foto: JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK / JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Billie Eilish var besatt av Justin Bieber när hon var yngre.
Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Bieber.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Billie Eilish var besatt av Justin Bieber när hon var yngre.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Att Billie Eilish är ett stort Justin Bieber-fan har ingen missat.

Men när ”Bad guy”-stjärnan var yngre var hon så besatt av artisten att hennes föräldrar funderade på att låta henne gå i terapi.

– Vi övervägde att ta dig till terapi för att du mådde så dåligt över Justin Bieber, säger Billie Eilish mamma Maggie Baird i podcasten ”Me and dad radio”.

Världsstjärnan Billie Eilish, 18, har länge varit öppen med att hon var ett stort fan av Justin Bieber, 26, under uppväxten. Artisterna har till och med släppt en remix tillsammans, där omslaget är en bild på Billie Eilish som barn, där hon står i sitt rum omgiven av Bieber-affischer.

Familjens oro över Eilish besatthet

I sin podcast ”Me and dad radio” berättar nu hennes föräldrar om hur de var oroliga för dottern när hon var som störst Bieber-fan, när artisten släppte musikvideon till låten ”As long as you love me”.

– Jag minns det så tydligt, att Billie pratade om videon och var exalterad när den släpptes, och bara grät och grät. Alla känner till hela Billie och Justin Bieber-grejen, men den här låten var en stor del av det.

– Vi övervägde att ta dig till terapi för att du mådde så dåligt över Justin Bieber.

Billie Eilish fyller i, och säger att hon minns hur hon brukade ”titta på videon och snyfta”.

Kardashians sanning – därför lämnade hon serien

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.