Paris Jackson Foto: INSTARIMAGES.COM / INSTARIMAGES.COM/IBL STARTRAKS PHOTOParis Jackson Foto: INSTARIMAGES.COM / INSTARIMAGES.COM/IBL STARTRAKS PHOTO
Paris Jackson Foto: INSTARIMAGES.COM / INSTARIMAGES.COM/IBL STARTRAKS PHOTO
Paris Jackson Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅNParis Jackson Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Paris Jackson Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN

Familjens stora oro för Paris Jackson

Publicerad

Paris Jackson har fått sin första tv-roll.

Nu berättar hennes farbror, Michael Jacksons bror Jermaine Jackson, om familjens oro över 18-åringen.

– Den här branschen kan knäcka dig, säger han till The Sun.

Nyligen säkrade Paris Jackson, 18, sin första roll som skådespelare. Ett viktigt steg i 18-åringens karriär. Men trots att framgången väcker glädjekänslor har den också gjort Paris Jacksons familj orolig.

I en intervju med The Sun berättar Jermaine Jackson, farbror till Paris Jackson och bror till Michael Jackson, om känslorna. Jermaine Jackson säger sig stödja sin brorsdotter och slår fast att familjen alltid kommer ha hand om 18-åringen.

– Vi är väldigt stolta över Paris. Jag tror bara att vi måste se till att hon är okej för den här branschen är inte snäll mot någon. Den kan knäcka dig, säger han till The Sun och fortsätter:

– Du måste ha koll på alla dina drag. Hon har haft en otroligt logisk väg framåt och har haft hela Jacksons-familjens arv bakom sig.

 

LÄS MER: Paris Jackson: Jag ser mig själv som svart

 

Jermaine Jackson är säker på att Paris Jackson kommer stå inför tuffa utmaningar.

– De kommer komma framöver för det kommer alltid ett vägskäl där du måste bestämma dig för om du ska ta vänster eller höger. Du måste ta dig samman.

Paris Jackson försökte ta sitt liv

Paris Jackson har varit öppen med sina problem och har bland annat berättat att hon försökt ta sitt liv. Det hela ska ha inträffat för tre år sedan då Paris Jackson bara var 15 år gammal.

– Jag har försökt begå självmord flera gånger men det är bara en gång som är känd, har hon tidigare berättat för Rolling Stone.

 

LÄS MER: Paris Jackson: Min pappa mördades 

 

Paris Jackson fortsätter:

– Det var bara självhat och dåligt självförtroende. Jag trodde inte jag kunde göra något rätt och kände inte att jag var värdig att leva längre. Jag gjorde många saker som 13- 14- och 15-åringar inte ska göra. Jag försökte bli vuxen för snabbt och jag var inte den typen av person.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag