Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens oro för Paris Jackson: ”På väg utför”

Paris Jackson har trots sin unga ålder hunnit skapa många skandalrubriker.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Jackson-familje utom sig a oro för Paris Jackson.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Pojkvännen Gabriel Glenn ska inte vara ett bra inflytande för Paris.Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT

Jackson-familjen är utom sig av oro för 21 åriga Paris Jackson.

Efter droger, skandaler och självmordsförsök fruktar de det värsta.

– Det kommer aldrig sluta väl, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Kändisdottern Paris Jackson, 21, har sedan sin pappa, Michael Jacksons, död levt ett tufft liv. Trots sin unga ålder har hennes liv kantats av missbruk och skandaler, skriver Radar Online.

Efter att Paris i december las in på rehab för sitt missbruk och psykiska ohälsa är familjen utom sig av oro.

En uppgiftslämnare med insyn säger till Radar Online att den unga stjärnan har fallit för "rock and roll"-kulturen i Los Angeles och att det i de kretsarna är många som håller på med droger, och som älskar att ta unga tjejer på en dödsresa.

– Många har varit väldigt oroliga för henne under en lång tid. Hon är på väg utför. Det kommer aldrig sluta väl, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

 

 

Dåligt inflytande

Även Jacksons pojkvän, bandkollegan Gabriel Glenn, ska ha fått familjen att frukta det värsta, enligt uppgiftslämnaren som säger att han inte är ett bra inflytande för den unga Paris.

– Paris är så vilsen. Hon och Gabriel låser in sig i sitt hem, tar droger och vägrar att låta någon annan komma nära dem, berättar uppgiftslämnaren för Radar Online.

Det här är inte första gången familjen uttryckt oro för Paris Jacksons välmående. Redan 2013 las hon in på behandling efter ett allvarligt självmordsförsök och under våren 2018 skapade hon rubriker när hon vandrade på ett takräcke, och var nära att ramla ner. 

Skandalerna slutar inte heller där, skriver Radar Online. I somras berättade stjärnan om en böld hon skulle operera bort, till följd av en infekterad tatueringsnål och senare hamnade hon i blåsväder efter att ha plockat upp en liftare - som rånade henne.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.